HBO Go: Anunt IMPORTANT ce va Bucura Romanii din TOATA Tara

HBO Go are un anunt important pentru romanii din toata tara, iata ce a decis compania sa faca special pentru noi, si de ce ne vom putea bucura.

HBO Go romanesc

HBO Go este una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere din toata lumea, iar in Romania exista un numar foarte mare de abonati multumita parteneriatelor dintre compania HBO si operatorii de telecomunicatii de pe piata locala. Pentru ca exista atat de multi romani care folosesc HBO Go, compania HBO a decis sa faca un nou serial in Romania, cu actori romani, acesta avand denumire RUXX, si fiind deja in proces de productie.

HBO Go are anuntat acest nou serial chiar de catre HBO Romania, el fiind produs de catre HBO Europe pentru tara noastra, si desigur ca va fi distribuit inclusiv prin platforma de streaming accesibila de catre abonatii din tara. Conform companiei, serialul RUXX a fost scris de catre Vera Ion, fiind regizat de catre Iulia RUgina si Octav Gheorghe, iar mai jos puteti vedea si cum arata productia sa pentru HBO Go in momentul de fata, cel mai probabil in tara noastra.

HBO Go: Anunt IMPORTANT ce va Bucura Romanii din TOATA Tara

HBO Go romanesc serial

HBO Go urmeaza sa difuzeze serialul cel mai probabil de anul viitor, iar in el ii vom vedea pe actorii Raluca Aprodu, Madalina Craiu, Alec Secareanu, Bogdan Dumitrache, Serban Pavlu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin si Marian Olteanu. Unii dintre actorii acestui nou serial al HBO Go au mai aparut si in alte productii filmate in Romania pentru diverse televiziuni, astfel ca nu sunt complet necunoscuti pentru o parte din publicul din tara noastra.

HBO Go face un nou serial pentru ca exista foarte putin continut dedicat romanilor in platforma, astfel ca era nevoie de ceva care sa-i faca pe romani sa fie mai atenti la ea, si sa-si doreasca un abonament. HBO Go are mai putin continut decat Netflix in Romania, dar spre deosebire de platforma americana, iata ca se ocupa de producerea de continut dedicat exclusiv Romaniei, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru noi, pana la urma.

HBO Go nu a anuntat inca o data de lansare pentru serialul RUXX, dar cel mai probabil il vom avea disponibil in prima parte a anului viitor, daca nu chiar si mai devreme decat atat, ceea ce ar fi o veste grozava.