DIGI Mobil: Foarte PROASTA Veste pentru TOTI Clientii Romani

DIGI Mobil are toti clientii din Romania vizati de o veste foarte proasta care vine in mod oficial de la autoritati, iata ce se intampla, si cat conteaza.

DIGI Mobil latent viteze

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, reusind sa adune milioane de clienti in cei peste 10 ani de activitate, foarte multi dintre ei fiind atrasi in retea prin portare. Preturile foarte mici pentru serviciile celor de la DIGI Mobil au contat in decizia multor romani de a se porta in reteaua lor, insa asta aduce si o calitate mai slaba in comparatie cu ceea ce ofera concurentii de pe piata in momentul de fata.

DIGI Mobil este unul dintre operatorii care apare intr-un studiu recent al celor de la ANCOM cu privire la calitatea vitezelor de internet mobil din Romania, iar din pacate pentru clientii sai, este plasat din nou pe ultimul loc. DIGI Mobil are cele mai slabe viteze de internet mobil din Romania, in continuare, fiind in urma Telekom si Vodafone, la o distanta mai mica decat in anul 2018, dar totusi una considerabila pentru clientii carei folosesc serviciile acum.

DIGI Mobil: Foarte PROASTA Veste pentru TOTI Clientii Romani

DIGI Mobil latent viteze
Studiu ANCOM privind vitezele de internet mobil din Romania in 2019.

DIGI Mobil a reusit sa-si creasca cu aproximativ 40% vitezele de internet mobil pentru download, si cu 20% pe cele de upload, insa ele raman in continuare foarte mici, si de aici vine o experienta mai proasta pentru folosirea lor. Puteti vedea mai sus diferentele dintre DIGI Mobil si Orange, Vodafone, Telekom, pentru vitezele de internet mobil, ele fiind considerabile, la fel ca si preturile pe care le platesc ai sai clienti pentru a beneficia de servicii.

DIGI Mobil ofera ceea ce poate la banii pe care ii genereaza, si pentru sumele cerute pe abonamente, doar cei de la Telekom au ceva similar, cu viteze de internet mai bune, dar si abonamente usor mai scumpe, cu mai putine beneficii. DIGI Mobil a fost intotdeauna in urma concurentei in ceea ce priveste calitatea serviciilor, dar a fost tot impul peste ea in ceea ce priveste preturile, iar pe partea de portari, asta a contat cel mai mult pentru clienti.

DIGI Mobil a investit pe final de 2019 si inceput de 2020 tot mai multi bani in retelele sale din Romania, extinzand acoperirea, si facand o infrastructura 2G care pana acum nu exista, asa ca studiul ANCOM pentru 2020 ne-ar putea arata o realitate diferita.