iPhone 12, Apple Watch 6: Noutatile Pregatite de Apple (VIDEO)

iPhone 12 Apple Watch 6 Noutati

iPhone 12 Pro are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta care ne arata una dintre componentele noi care vor ajunge in viitorul model de telefon al companiei Apple, carcasa sa principala fiind dezvaluita, si impreuna cu ea vin cateva surprize interesante.

iPhone 12 Pro urmeaza sa aiba un senzor Lidar, ceea ce parea sa fie rezervat doar pentru versiunea Max, insa vom vedea inclusiv noi magneti, dar si conectivitate 5G, asa cum confirma o antena care a fost integrata pentru noul model de telefon al celor de la Apple.

Apple Watch 6 este confirmat fara dubiu pentru lansare in cursul zilei de maine, si se pare ca va fi disponibil pentru achizitie online incepand cu data de 15 septembrie, ceva ce pana la urma era de asteptat pentru noul model de smartwatch pregatit de catre Apple.

Apple Watch 6 urmeaza sa fie deasemenea pus in vanzare intr-o culoare noua, dar deocamdata nu se stie foarte clar care ar fi aceasta, deci totul ramane invaluit in mister, cel putin pentru urmatoarele 22 de ore.