Raed Arafat: ATENTIONAREA care Vizeaza MILIOANE de Romani

Raed Arafat face o atentionare extrem de importanta care vizeaza milioane de romani din toata tara, una de care ei ar trebui sa tina cont pentru ca ii vizeaza in mod direct pe copiii care maine incep cursurile la scolile din toata tara, si care trebuie sa fie in siguranta oriunde ajung.

Raed Arafat readuce in discutie faptul ca este nevoie de o colaborare stransa intre autoritati si elevi pentru ca toata lumea sa fie in siguranta, iar parintii si autoritatile trebuie sa fie deasemenea implicati/e pentru ca situatia sa nu degenereze, iar numarul de cazuri noi de Coronavirus sa explodeze.

“Va fi o perioadă dificilă, dar dacă colaborăm cu toții sunt convins că putem desfășura activitatea în siguranță. Aici este nevoie de colaborare între profesori, părinți și autorități. Ați văzut că deciziile de deschidere/ închidere sunt decizii locale pentru că nimeni nu știe mai bine situația din școli decât de cei care sunt acolo. Singurul lucru este necesitatea colaborării și înțelegerii cu toate părțile pentru a le asigura copiilor un climat corect.”