Telefoanele Samsung: Schimbarea FARA PRECEDENT Dezvaluita

Telefoanele Samsung urmeaza sa aiba parte de o schimbare fara precedent pregatita de catre compania coreeana, iata ce vrea sa faca acum pentru clienti.

Telefoanele Samsung premium

Telefoanele Samsung sunt cele mai bine vandute din lume, sau cel putin erau pana in T2 2020, dar cel mai probabil au revenit in top in T3, iar compania coreeana pregateste o schimbare uriasa pentru ele in curand. Mai exact, pentru telefoanele Samsung este pregatita o regandire a strategiei de vanzare, astfel incat compania coreeana sa puna accent mai mare pe anumite modele noi, lasand in urma modelele premium de pana acum.

Telefoanele Samsung din seriile S, Note si Fold sunt considerate premium in momentul de fata, insa compania coreeana ar cam vrea sa isi schimbe atentia catre modelele pliabile, lasand in urma primele doua serii. Asta ne spune un foarte cunoscut leaker de informatii cu privire la produse Samsung nelansate, el dezvaluind marea schimbare de strategie la care compania coreeana lucreaza pentru telefoanele Samsung din viitor, si ar fi o surpriza uriasa.

Telefoanele Samsung: Schimbarea FARA PRECEDENT Dezvaluita

Telefoanele Samsung lansate cu un accent mare pus pe modelele pliabile in locul celor S si Note ar fi ceva care ar debusola foarte multa lume, in special persoanele care nu vor sa cumpere modelele pliabile. Acestea sunt mai scumpe, au intr-adevar o functionalitate speciala, insa spre deosebire de cele din seriile S si Note exista diferente foarte mari de pret, astfel ca telefoanele Samsung cu schimbarile anuale majore ar urma sa fie serios mai scumpe.

Telefoanele Samsung au aceasta schimbare de strategie evidentiata cu Samsung GALAXY Note 20, care spre deosebire de versiunea Ultra este mult, mult prea scump pentru ceea ce ofera, multi vazandu-l mai mult ca un telefon “demn” de seria A. Cei de la Samsung au fost foarte serios criticati pentru decizia de a-l lansa cu noutatile pe care le aduce, insa acesta ar putea fi primul pas spre o schimbare fundamentala pentru telefoanele Samsung care urmeaza sa fie lansate in urmatorii ani pentru utilizatorii din intreaga lume.

Telefoanele Samsung regandite intr-un asemenea mod ar oferi o cu totul alta perspectiva pentru clienti, si ar fi, desigur, mult mai scumpe, dar foarte multe depind de ceea ce vrea in final sa faca compania coreeana.