BANCA Transilvania: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce transmite banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BANCA Transilvania vigilenta

BANCA Transilvania are foarte multi clienti in Romania in momentul de fata, si foarte multi dintre ei ii folosesc serviciile digitale pentru a-si indeplini orice fel de actiuni financiare au nevoie, deci interesul lor este mereu sa fie in siguranta. Pentru toti clientii din Romania, cei de la BANCA Transilvania au astazi o atentionare foarte serioasa de care ei ar trebui sa stie, iar asta pentru ca multumita ei ar putea sa se scuteasca de batai foarte mari de cap, si eventual bani pierduti.

BANCA Transilvania ii atentioneaza pe clientii din toata Romania in legatura cu atacurile de tip phishing, care au devenit tot mai dese in tara noastra, si asta in masura in care pandemia de Coronavirus a mutat multa lume online. BANCA Transilvania le recomanda clientilor sai, in primul rand, sa fie extrem de atenti la ce fel de email-uri primesc de la diverse persoane necunoscute, unele dintre ele putand fi facute special pentru a le fura datele personale.

BANCA Transilvania: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BANCA Transilvania vigilenta phishing

BANCA Transilvania spune ca de cele mai multe ori, aceste email-uri sunt special facute pentru a fi foarte similare cu cele reale trimise de catre institutia financiara, iar unii dintre clienti pot fi usor pacaliti de ceea ce se intampla. Mai mult decat atat, ele pot contine si link-uri catre website-uri malitioase, sau fisiere malitioase atasate, accesarea lor de pe un calculator, sau chiar telefon putand compromite dispozitivul, si poate accesul la serviciile online oferite de BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania a avut mai multa ca sigur unii clienti afectati de problemele de acest gen, iar acum incearca sa ii invete pe ceilalti ce sa faca in situatia in care intampina o problema similara, ele fiind foarte serioase. In cazul in care se fura bani, sau sunt transferati catre alte conturi, cei de la BANCA Transilvania au dificultati foarte mari in a rezolva problemele clientilor, asa ca e bine sa va feriti de problemele acestea cat de mult puteti.

BANCA Transilvania nu este singura institutie financiara care face avertizari de acest gen, si e important ca toata lumea sa fie atenta la ceea ce se transmite prin intermediul lor, pentru ca toti sa fim in deplina siguranta.