Facebook Messenger: SURPRIZA cu o Noua Functie Lansata Azi

Facebook Messenger are astazi lansata o noua functie surpriza pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce este disponibil pentru noi toti.

Facebook Messenger impreuna

Facebook Messenger are parte de o surpriza foarte interesanta disponibila de astazi pentru utilizatorii din intreaga lume sub forma unei functii speciale care este oferita pentru telefoane si tablete. Vorbim despre o functie care are denumirea Watch Together, ea fiind gandita de catre cei de la Facebook pentru a le permite utilizatorilor sa vada show-uri TV, si alte tipuri de continut, in timp ce fac apeluri video in grup prin intermediul Facebook Messenger.

Facebook Messenger are practic implementat un concept similar Watch Party, cei de la Facebook descoperind, cel mai probabil ca acesta are succes acolo unde a fost integrat, asa ca au luat decizia de a-l oferi inclusiv in aceasta platforma. Continutul video este vizibil pentru utilizatori chiar in timpul apelurilor video facute prin Facebook Messenger, astfel ca toata lumea vede in timp real tot ceea ce se intampla, si poate discuta pe marginea actiunii.

Facebook Messenger: SURPRIZA cu o Noua Functie Lansata Azi

Facebook Messenger impreuna petrecere

Facebook Messenger are aceasta functie implementata doar pentru platforma Watch a celor de la Facebook, deci nu pot fi vazute decat clipurile video incarcate deja acolo pentru reteaua de socializare. Orice fel de alte clipuri video din alte platforme nu pot fi incarcate in cadrul unei “petreceri” Watch Together, astfel ca nu aveti chiar atat de multe optiuni in ceea ce priveste folosirea acestui sistem, deci ramaneti limitati la ceea ce ofera Facebook in mod obisnuit.

Facebook Messenger are totul implementat in acest mod pentru ca asa si-a gandit compania Facebook modul de lucru pentru tot, deci nu ne ramane decat sa ne obisnuim cu acest format, sau sa il ignoram complet. Era logic sa vedem in Facebook Messenger ceva ce este oferit in fix acelasi mod si in Facebook, iar asta pentru ca americanii vor sa tina oamenii cat mai mult legati de reteaua lor de socializare, fara sa vada continut de altundeva.

Facebook Messenger are acest sistem disponibil chiar de acum pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa va decideti daca sunteti interesati de el, si vreti sa il folositi, sau nu.