Orange: Vestea GROZAVA, Ce Primesti GRATUIT daca esti Client

Orange are o veste grozava pentru clientii romani din toata tara, iata ce le ofera gratuit oricarora dintre ei care vor sa profite de beneficiu.

Orange provocare

Orange a inceput saptamana “in forta” in Romania, si vine cu o noua veste foarte buna pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre ceva gratuit care mai mult ca sigur va bucura foarte multi copii. Cei de la ii anunta pe elevii din Romania ca prin intermediul Orange Games, cu detalii in aceasta pagina, au posibilitatea de a se bucura gratuit timp de o saptamana de o varietate de jocuri potrivite pentru o prima saptamana de scoala.

Orange a creat aceasta platforma special pentru cei care au nevoie de ceva care sa le distraga atentia in timpul liber, si a decis sa ofere acces gratuit timp de o saptamana la aplicatia sa pentru jocuri, astfel ca oricine poate profita de asta. Cei de la Orange ofera de ceva vreme acces gratuit la platforma lor de jocuri, initial fiind o luna de zile, acum beneficiul fiind redus la doar o saptamana, insa tot vorbim despre o veste foarte buna pentru noi.

Orange: Vestea GROZAVA, Ce Primesti GRATUIT daca esti Client

Orange a creat aceasta platforma pentru jocuri special in ideea de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se juca jocuri care nu au implementate reclame, sau diverse alte in-app purchase-uri. Vorbim despre titluri foarte interesante pe care cei de la Orange le ofera prin intermediul aplicatiei Orange Games, ele fiiind create fie de catre dezvoltatori independenti, sau firme care colaboreaza cu operatorul, si primesc bani pentru munca depusa.

Cu #OrangeGames prima zi de școală devine mai distractivă. 🎮📱 Jocurile Hexologic, Elementary Arithmetic Game, ABC Jump,…

Publicată de Orange pe Duminică, 13 septembrie 2020

Orange, daca nu ma insel, este si singurul operator de telecomunicatii care are o asemenea platforma pentru jocuri disponibila pentru clientii din Romania, iar accesul gratuit va permite sa testati totul inainte de plati pentru serviciu. Abonamentul la platforma pentru jocuri a celor de la Orange costa doar 1.18 euro pe saptamana, adica suficient de putin incat oricine sa incerce titlurile care sunt disponibile acolo pentru noi in momentul de fata.

Orange nu va anula prea curand aceasta promotie foarte interesanta care este disponibila pentru noi, asa ca ramane doar sa va decideti daca vreti sa profitati de ea, sau alegeti jocurile din magazinele mari de aplicatii.