BCR Romania: Vestea URIASA Asteptata de Multi Clienti Romani

BCR Romania are o veste uriasa care a fost asteptata de catre foarte multi dintre clientii din Romania, iata ce lucru bun s-a intamplat in tara.

BCR Romania statii

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, are astazi un mesaj de care foarte multi clienti din Romania se vor bucura cu siguranta, iar asta pentru ca le readuce in atentie ceva ce asteptau de extrem de multa vreme. Dupa 9 ani de constructie, metorul din Drumul Taberei a fost deschis in mod oficial de catre autoritatile din Romania, iar bucurestenii pot in sfarsit sa circule cu el, si sa plateasca orice calatorie multumita BCR Romania.

BCR Romania a fost partenerul ales de catre cei de la Metrorex pentru a implementa un proiect foarte important pentru Romania, sau oricare alta tara in care asa ceva este oferit, adica posibilitatea de plata a calatoriilor folosind cardul bancar. BCR Romania a anuntat inca de anul trecut aceasta implementare importanta facuta pentru metroul din Bucuresti, si vorbim despre una dintre schimbarile cele mai mari facute in tara noastra in materie de transport.

BCR Romania: Vestea URIASA Asteptata de Multi Clienti Romani

BCR Romania a implementat solutia de plata cu cardul, telefonul mobil, smartwatch-ul, pentru metroul folosit de sute de mii de persoane in fiecare zi, iar de ieri totul este posibil inclusiv din Drumul Taberei pentru romanii interesati. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la BCR Romania il transmit pentru romanii din toata tara, banca spunand ca exista cate 4 automate de cartele in statiile din Drumul Taberei pentru plata rapida a biletelor.

Ești la 2 secunde de prima ta călătorie cu metroul 🚇 Drumul Taberei! Plătești contactless la porțile de acces din…

Publicată de BCR pe Marţi, 15 septembrie 2020

BCR Romania are automate, sau POS-uri de plata, in toate dintre cele 10 statii de metrou care exista in Drumul Taberei, astfel ca indiferent din care veti urca, ar trebui sa puteti plati fara probleme calatoriile in doar cateva secunde. BCR Romania este doar procesatorul de plati pentru biletele la metrou, iar asta pentru ca puteti folosi carduri de la oricare banci pentru a face platile, deci nu trebuie sa va ganditi ca plata contactless e limitata doar la cardurile BCR.

BCR Romania a reusit sa indeplineasca o cerinta foarte mare a multor oameni, si sa transforme in realitatea visele altora, si e bine ca Romania incepe sa se indrepte spre o tehnologicare si in materie de transport.