iOS 14: Iata Cand va fi Lansata Actualizarea pe iPhone si iPad

ios 14 lansarea romania

Cand se lanseaza iOS 14 pe iPhone si iPad nu mai este o necunoscuta, compania Apple facand dezvaluirea in cursul noptii trecute prin intermediul presedintelui Tim Cook, acesta vorbind la finalul conferintei despre update, dupa prezentarea Apple Watch 6, Apple Watch SE, si a noilor modele ale iPad.

Lansarea iOS 14 va avea loc astazi, 16 septembrie, la ora 20:00, ora Romaniei, deci peste mai putin de 4 ore, si impreuna cu acest update vor veni foarte multe noutati extrem de interesante pentru foarte multi dintre utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch din lumea intreaga.

Lansarea iOS 14 are loc pe 16 septembrie la ora 20:00

Instalarea iOS 14 va fi posibila chiar de la ora 20:00 pentru toata lumea, insa desigur ca recomandarea este sa asteptati macar una, sau doua zile, pentru a se vedea ce probleme exista cu actualizarea pentru sistemul de operare, iar daca ele nu vor fi importante pentru voi, puteti face update-ul.

iOS 14 aduce schimbari multe, dar actualizarea este in principal gandita pentru a le oferi utilizatorilor imbunatatiri ale performantelor si rezolvari ale problemelor descoperite in versiunile anterioare ale sistemului de operare, astfel ca ea va merita mai mult ca sigur instalata, dar numai daca nu vor exista si probleme majore.