Facebook: Noua Schimbare Anuntata pentru Messenger si Utilizatori

Facebook efecte messenger

Facebook a anuntat o noua schimbare pentru platforma Facebook Messenger si utilizatorii din intreaga lume, compania americana urmand a le permite creatorilor de efecte pentru aceste platforme sa ofere unele pentru utilizatorii din intreaga lume.

Facebook vrea sa extinda disponibilitatea efectelor pentru cat mai multa lume, astfel incat utilizatorii sa aiba parte si de cea mai buna experienta posibila atunci cand vor sa comunice in moduri diferite cu prietenii din intreaga lume, prin platforma.

Facebook spune ca exista peste 1 milion de efecte disponibile in cadrul platformei Messenger in momentul de fata pentru toata lumea, iar numarul va creste in continuare, si asta pentru ca exista loc pentru a avea si mai multe efecte foarte bune.

“Facebook oferă creatorilor de efecte de realitate augmentată mai multe locuri pentru a-și partaja munca. Compania a anunțat, ca parte a evenimentului Facebook Connect de astăzi, că va extinde acoperirea creatorilor terți atât la Messenger, cât și la Portal, ceea ce înseamnă că efectele pe care le creează prin Spark AR, programul AR al Facebook, pot apărea în aplicația și dispozitivul respectiv , de asemenea. (Efectele AR existau deja atât în Messenger, cât și în Portal, dar aceste efecte vor veni în curând de la creatori din afara echipei interne a Facebook.) Echipa spune că va avea actualizări despre momentul în care efectele terților vor fi lansate la începutul anului viitor.”

Facebook efecte messenger oameni