DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, MILIOANE de Clienti Vizati

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, iata de ce este o veste grozava pentru noi toti.

DIGI Romania rautatile

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta care vizeaza milioane de clienti din toata tara, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia multor oameni pentru ca nu este ceva ce s-a intamplat intr-o asemenea masura in ultimii ani. Cei de la DIGI Romania au ales ca in 2020 sa organizeze mult mai multe campanii promotionale decat in cursul anului 2019, de exemplu, dar si decat in cursul altor ani, ceea ce ne arata dorinta de a atrage mai multi clienti noi.

DIGI Romania se concentreaza deasemenea si pe fidelizarea clientilor existenti, iar asta pentru ca multe dintre ofertele pe care le face se adreseaza exclusiv clientilor existenti, care se bucura de beneficii mai bune, totul ca o mare surpriza. Acum aproape doua saptamani cei de la DIGI Romania au avut o mare campanie promotionala pentru romani, iar saptamana viitoare vor anunta alta complet noua pentru romani, si totul pentru a-si creste afacerile in tara.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, MILIOANE de Clienti Vizati

DIGI Romania este mult mai gresiva cu ofertele in comparatie cu anii anteriori, si desigur ca vestea este una foarte buna deoarece atat clientii sai din Romania, cat si cei care vor sa-i devina clienti se pot bucura de toate aceste schimbari. DIGI Romania este prinsa intr-un razboi destul de complicat cu cei de la Telekom, care de la inceputul anului au lansat foarte multe oferte cu preturi foarte mici pentru serviciile pe care le ofera in toata tara.

DIGI Romania a reusit sa se mentina in topul portarilor in retea in tot anul 2020, iar asta in ciuda concurentei venite de la Telekom, si continua sa fie agresiva pentru a putea sa atraga si mai multi clienti noi, plus sa-i fidelizeze pe cei vechi. Strategia celor de la DIGI Romania este una foarte buna, pana la urma, dar totul pana cand Telekom va fi vanduta pe bucati iar asta pentru ca Orange si Vodafone nu au o agresivitate similara.

DIGI Romania ar putea continua in acelasi ritm cu ofertele pana la final de an 2020, dar multe depind si de ofertele care vor veni de la Telekom, asa ca ramane sa vedem ce va mai fi anuntat in cursul lunilor urmatoare.