Kaufland: Anuntul URIAS Pentru TOTI Romanii din Tara (VIDEO)

Kaufland este in centrul unui anunt urias pentru toti romanii din tara noastra, iata ce a dezvaluit marele lant de hypermarket-uri si ce inseamna pentru noi.

Kaufland sarbatoare

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar zilele acestea are si un anunt foarte important pentru toti romanii din tara noastra, unul care ne arata cat de departe a ajuns compania la noi. Vorbim despre 15 ani din momentul in care Kaufland a deschis primul magazin din Romania, o perioada lunga de timp care s-a transformat intr-o poveste de un real succes, o companie care acum genereaza 1 miliard de euro anual in vanzari.

Kaufland a demonstrat ca o companie straina poate intra cu succes pe piata din Romania pentru a isi vinde produsele, iar ceea ce a realizat in acesti 15 ani de activitate a deschis calea pentru si mai multe povesti de succes. Cei de la Kaufland au creat o adevarata industrie in jurul lor, formata din companii de logistica, producatori locali, sau internationali, si totul intr-o tara care atunci nu stia prea bine ce inseamna un hypermarket.

Kaufland: Anuntul URIAS Pentru TOTI Romanii din Tara (VIDEO)

Kaufland a reusit sa devina unul dintre brand-urile preferate de catre romani multumita diversitatii de produse, dar si a preturilor foarte bune practicate pentru foarte multe dintre cele care sunt disponibile la rafturi. Kaufland a adus in Romania si foarte multe produse care nu se gaseau atunci in tara noastra, si unele care nici acum nu se gasesc in afara lantului de magazine, ceea ce este un real avantaj pentru companie, si aduce oamenii in magazine in mod constant.

De 15 ani facem din poveste realitate. În România.♥️ kaufland.ro/15ani #15aniDeKaufland

Publicată de Kaufland Romania pe Marţi, 15 septembrie 2020

Kaufland reuseste sa se mentina in topul marilor lanturi de hypermarket-uri din Romania in ciuda faptului ca avem atat de multe lanturi puternice de hypermarket-uri, care au o varietate foarte mare de produse. Cei de la Kaufland au reusit in 15 ani de zile sa faca foarte multe lucruri pe care la alte lanturi de hypermarket-uri nu le-am vazut pana in momentul de fata, si acesta este un lucru care merita laudat pe deplin in ceea ce-i priveste.

Kaufland sarbatoreste 15 ani in Romania cu foarte multe oferte pentru clientii din toata tara, asa ca va puteti orienta in functie de ceea ce este disponibil, si puteti profita de reducerile speciale disponibile chiar acum.