Planeta Marte: ULUITOR Anunt, Planul INCREDIBIL Dezvaluit

Planeta Marte este in centrul unui uluitor anunt facut de catre agentia spatiala JAXA, iata ce plan incredibil a fost dezvaluit de catre oamenii de stiinta.

Planeta Marte este in centrul unui anunt uluitor care a fost facut pentru intreaga omenire, si e ceva la care mai nimeni nu se astepta atat de devreme, insa iata ca atunci cand exista initiativa, lucrurile merg in directia potrivita. Cei de la JAXA, agentia spatiala japoneza, au anuntat in mod oficial ca intentioneaza sa trimita pe planeta Marte o nava spatiala care sa fie echipata cu camere capabile sa filmeze in format 8K tot ceea ce exista pe suprafata planetei.

Planeta Marte a fost pozata pana in momentul de fata cu ajutorul camerelor cu care au fost echipate navele spatiale si robotii care au fost trimisi de catre NASA, in principal, insa iata ca lucrurile se schimba radical. JAXA vrea sa inregistreze imagini 4K si 8K atat cu planeta Marte, cat si cu lunile care o orbiteaza, Phobos si Deimos, insa nu se stie la ce rezolutie vor si fi trimise pe Pamant, avand in vedere dimensiunile foarte mari pe care le vor avea ele.

Planeta Marte: ULUITOR Anunt, Planul INCREDIBIL Dezvaluit

Planeta Marte va avea unele imagini trimise pe Pamant de catre nava spatiala care va fi trimisa acolo de catre JAXA, in timp ce alte imagini vor fi stocate intr-o capsula speciala care va fi trimisa catre Pamant de japonezi. JAXA planuieste in momentul de fata sa-si trimita nava spatiala catre planeta Marte undeva prin anul 2024, deci ea ar trebui sa ajunga acolo in 2025, astfel ca mai avem extrem de mult de asteptat pana cand se va intampla totul.

Planeta Marte ar urma sa aiba in premiera inregistrate imagini de acest gen de catre oamenii de stiinta, iar asta in conditiile in care pana acum am vazut doar imagini de calitate nu prea grozava, ele fiind recreate din multiple imagini trimise de spre Pamant. Lucrurile desigur ca se schimba in bine, desigur ca vom avea parte de o imagine mult mai clara cu tot ceea ce se intampla pe planeta Marte, dar totul abia peste 4 – 5 ani, daca lucrurile merg in directia potrivita.

Planeta Marte este in centrul multor misiuni care sunt in lucru in momentul de fata, diverse agentii spatiale dorind sa ajunga acolo cat mai repede, si vom vedea cu siguranta mult mai multe imagini de inalta rezolutie in anii urmatori.