Fortnite: PROBLEMA foarte SERIOASA ce a Enervat Jucatorii

Fortnite interzicere

Fortnite are parte de o problema foarte serioasa care a enervat un numar destul de mare dintre jucatorii care sunt activi in serverele din intreaga lume, si din aceasta cauza a pornit un nou scandal, ca si cum Epic Games nu avea destule scandaluri care sa ii ocupe timpul in aceasta perioada.

Fortnite a recunoscut faptul ca unii dintre jucatorii sai primesc mesaje neobisnuite prin care li se spune ca au primit ban pe server, adica nu mai au acces pentru a se juca in lumea virtuala creata de catre Epic Games, insa totul este o eroare ce tine de companie, si nu e vorba despre vreun ban aplicat impotriva lor.

Fortnite are un cont special pe Twitter in care problemele de acest gen sunt discutate, iar cei de la Epic Games au publicat inclusiv mesajul de mai jos pentru ca jucatorii sa stie ca problema care ii afecteaza este cunoscuta de catre companie, si se lucreaza cu prioritate la rezolvarea ei acum.

Fortnite nu a mai avut pana acum o problema atat de mare pentru jucatorii din intreaga lume, iar ceea ce se intampla este vazut de catre unii ca avand legatura cu disputa pe care Apple o duce in momentul de fata cu Apple si Google, desi realitatea este ca nu exista acea legatura intre problemele acestea.

Fortnite ramane in continuare unul dintre cele mai populare jocuri online, chiar daca utilizatorii cu iPhone, iPad, Mac nu mai au acces la el, compania ofera totusi titlul pentru utilizatorii Android.