LIDL Romania: OFICIAL, Mesaj IMPORTANT pentru TOTI Clientii

LIDL Romania are in mod oficial un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce ofera gratuit pentru oricine, si cum profiti.

LIDL Romania culinar

LIDL Romania a anuntat in mod oficial un mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si care va poate aduce o foarte mare bucurie daca sunteti unul dintre cei dornici sa profite de acest lucru in momentul de fata. LIDL Romania are in toate magazinele sale din tara disponibile produse romanesti fabricate sub brand-ul “Camara Noastra”, iar cei care sunt dornici sa le cumpere pot fi inscrisi automat intr-un concurs special al producatorului.

LIDL Romania spune ca toti clientii sai din tara care cumpara produse de minim 50 de LEI din magazinele sale, impreuna cu un produs din “Camara Noastra”, au sansa de a castiga 3000 de euro, sau un tur culinar, probabil prin Romania. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa isi inscrie bonurile de cumparaturi pe website-ul propriu pentru a participa la acest concurs care vine cu un premiu foarte mare, 3000 de euro fiind o suma substantiala.

LIDL Romania: OFICIAL, Mesaj IMPORTANT pentru TOTI Clientii

LIDL Romania a inceput sa vanda produsele fabricate de catre “Camara Noastra” chiar de saptamana aceasta, deci vorbim despre produse care recent au fost incluse in cadrul magazinelor din tara de catre lantul de supermarket-uri. Vorbim despre o varietate de produse romanesti pe care LIDL Romania le vinde pentru clientii sai din Romania, si aveti cum sa profitati pentru a cumpara orice va intereseaza in momentul de fata, oferta fiind variata.

Delicatesele românești din Cămara Noastră îți fac poftă de premii? 😋 Fii parte din povestea #BucateCaLaCarte și poți…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 16 septembrie 2020

LIDL Romania are acest concurs deschis exclusiv pentru cei care cumpara produsele speciale din campania “Camara Noastra”, deci nu trebuie sa va orientati spre altceva pentru ca nu veti putea fi inscrisi in concurs. Ideea LIDL Romania este una extrem de buna, iar asta pentru ca exista foarte multi romani care au nevoie de bani in aceasta perioada, si ocazia de a castiga un asemenea premiu este cu siguranta ceva ce oricine si-ar dori acum.

LIDL Romania pregateste si multe alte surprize in perioada urmatoare, astfel ca ramane doar sa vedem cum ne surprinde pe toti cu noutatile la care s-a gandit, si cand vor fi oferite ele pentru toata lumea.