Kaufland: Anunt SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT in Fiecare Ora

Kaufland are un anunt surpriza pentru toti romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit in fiecare ora pentru noi toti chiar de azi.

Kaufland abtibild

Kaufland are un anunt surprinzator pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva ce nimeni nu credea ca ar putea vedea prea curand de la lantul de hypermarket-uri. Cei de la Kaufland sarbatoresc 15 ani de activitate in Romania in momentul de fata, iar asta le aduce tuturor romanilor o serie de premii exterm de interesante, adica un voucher de cumparaturi de cate 150 de LEI in fiecare ora.

Kaufland a anuntat zilele trecute ca a inceput sarbatoarea celor 15 ani petrecuti in Romania, iar asta inseamna o varietate de reduceri disponibile in cadrul magazinelor sale din toata tara, dar lucrurile nu se opresc aici. Separat de acele promotii, iata ca acum Kaufland vine si cu un concurs care aduce 5000 de vouchere pentru clientii din toata Romania, fiecare avand valoarea de 150 de LEI, si in fiecare ora se pare ca va fi oferit cate unul.

Kaufland: Anunt SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT in Fiecare Ora

Kaufland vrea sa bucure cat mai multi romani cu acest concurs, insa pentru a participa la el va trebui sa si faceti ceva, mai exact sa lipiti un sticker pe masina voastra, unul care mentioneaza aniversarea de 15 ani a activitatii in Romania. Puteti vedea mai jos cum arata acest sticker creat special de catre cei de la Kaufland pentru a sarbatori o activitate atat de lunga in tara noastra, si lipirea pe masina va inscrie in concursul lor.

Stickerul aniversar îți poate aduce unul dintre cele peste 5.000 de vouchere de cumpărături în valoare de 150 de lei.Lipește-l pe mașina ta și înscrie-te în concurs: kaufland.ro/15ani #15aniDeKaufland

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 17 septembrie 2020

Kaufland vrea sa se asigure ca un numar cat mai mare de romani au sansa de a castiga unul dintre vouchere, asa ca le ofera segmentat, cate 24 pe zi, cel putin in aceasta perioada, dar probabil ca frecventa va creste. Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, si campania pe care o face cu aceste stickere este una interesanta, brand-ul sau urmand a se plimba peste tot prin Romania.

Kaufland desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca vreti sa castigati ceea ce ofera, ar fi bine sa va inscrieti cat inca mai aveti posibilitatea de a participa.