DIGI Mobil: OFICIAL, Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Romani

DIGI Mobil este in centrul unui anunt oficial venit de la RCS & RDS, acesta vizand milioane de romani din toata tara, iata ce a fost dezvaluit.

DIGI Mobil barfe

DIGI Mobil are astazi parte de un anunt oficial din partea grupului de telecomunicatii DIGI, si vorbim despre o veste grozava despre care toata lumea ar trebui sa stie, pentru ca “gurile rele” se inchid de marti. Cei de la DIGI Mobil au abonamentele de telefonie mobila mentionate printre cele care vor beneficia de promotii inepand cu data de marti, 22 septembrie, atunci cand grupul va lansa o serie de reduceri pentru milioane de romani.

DIGI Mobil ar urma sa aiba promotii pentru clientii existenti, dar probabil si pentru cei care vor sa se porteze in retea pentru a beneficia de preturi mai mici pentru serviciile pe care vor sa le contracteze de la operator. DIGI Mobil a avut si inca are o varietate de abonamente foarte ieftine pentru clientii care sunt intr-adevar dornici sa se bucure de oferte foarte bune pentru servicii de telecomunicatii, acesta fiind unul dintre obiectivele generale ale companiei.

DIGI Mobil: OFICIAL, Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Romani

DIGI Mobil barfe oferte

DIGI Mobil a avut serviciile cu diverse oferte foarte bune pentru clienti in prima parte a acestui an, cei de la RCS & RDS incercand din rasputeri sa lupte serios cu toata concurenta pe partea de telecomunicatii din punct de vedere al ofertelor. Pe 22 septembrie ma astept sa vad abonamente de la DIGI Mobil care, cel mai probabil, vor beneficia de 50% reducere pentru o anumita perioada de timp, asa cum sunt sigur ca ati vazut ca a facut si in trecut operatorul de telecomunicatii.

DIGI Mobil are o oferta foarte simpla de abonamente, si nu prea are cum sa faca alt fel de oferte decat cu gratuitate totala la abonamente, sau reducere pentru o anumita perioada de timp, si in general a ales a doua varianta. DIGI Mobil va avea oricum cele mai bune oferte in 22 septembrie, iar asta pentru ca la concurenta preturile sunt mai mari, indiferent despre care dintre operatorii de telecomunicatii din tara noastra vorbim, deci clientii stiu ce sa aleaga.

DIGI Mobil va avea aceste oferte disponibile pe toata durata campaniei care este derulata de catre cei de la RCS & RDS, insa nimeni nu stie foarte clar pe ce perioada urmeaza sa fie disponibile aceste promotii.