Orange: Anuntul pentru Clienti, LANSAREA Facuta in Romania

Orange are un anunt important pentru clientii sai din Romania, iata ce lansare a facut, si cat conteaza pentru clientii care se pot bucura de surpriza.

Orange satelit

Orange a publicat un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca o lansare speciala pentru cei care ii folosesc in momentul de fata serviciile de televiziune pe baza de abonament. Cei de la Orange au anuntat in mod oficial includerea in lista lor de programe a canalului de televiziune Film Box, acesta putand fi accesat pe pozitia 504 de catre cei care au abonamentele de televiziune TV World HD sau Family HD.

Orange a anuntat ca acest canal de televiziune este disponibil doar pentru cei care au acum abonamente de televiziune prin satelit, deci nu si pentru cei care au abonamentele standard prin conexiune directa prin cablu. Acolo in mod teoretic e posibil ca Orange sa ofere deja canalul de televiziune Film Box pentru clientii sai din Romania deja, astfel ca n-ar mai fi necesara includerea sa pentru cineva, deci lansarea vizeaza doar o parte din clienti.

Orange: Anuntul pentru Clienti, LANSAREA Facuta in Romania

Orange are foarte multe posturi de televiziune interesante pentru clientii sai din Romania, fiecare abonament de televiziune avand o serie de canale care sunt alocate, astfel ca oricare dintre clienti stie ce poate vedea in fiecare zi. Adaugarea FilmBox si pentru cei care au abonamente de televiziune prin satelit este o veste foarte buna de la Orange, iar asta inseamna ca nu e exclus ca in viitor sa mai vina si alte surprize interesante de la operator.

Vești bune pt iubitorii de filme. De acum, ai un nou canal de filme 👉 #FilmBox (poziția 504) inclus în în pachetul tău cu abonamentele de TV World HD sau Family HD ➡ oran.ge/TVSatelit. Spor la vizionare 😊

Publicată de Orange pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Orange incearca sa isi extinda cat poate de mult portofoliul de canale TV pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, insa desigur ca are nevoie si de timp pentru a face toate aceste lucruri. Este dificil pentru cei de la Orange sa ofere chiar tot ceea ce vor clientii din moment ce Telekom a eliminat din grila sa de programe posturile Discovery la inceput de an, si e putin probabil ca ele sa mai revina vreodata in grila companiei de telecomunicatii.

Orange a tot anuntat de la inceputul anului diverse surprize pentru clientii sai din toata tara, iar aceasta vine ca una menita sa bucure si mai multa lume care foloseste serviciile sale la nivel national.