Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL Facut pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a facut un anunt special pentru romanii din toata tara, iata ce face banca pentru toata lumea, si de ce e bine sa stii despre asta.

Raiffeisen Bank istoric

Raiffeisen Bank a publicat astazi un anunt special care ii vizeaza pe toti romanii din tara, unul de care ar fi bine sa stii pentru ca te-ar putea ajuta sa descoperi ceva ce nu ai stiut pana in momentul de fata. Cei de la Raiffeisen Bank vorbesc despre un nou parteneriat foarte important pe care il desfasoara pentru a le arata bucurestenilor un scurt istoric al orasului Bucuresti, de la George Enescu la Ivan Patzaichin, totul in direct pe Facebook.

Raiffeisen Bank a decis sa continue in acest mod seria de proiecte despre arta pe care le-a initiat cu ceva timp in urma, banca avand o multitudine dintre ele disponibile chiar in website-ul pe care l-a facut special cu ceva timp in urma. Acolo veti gasi cateva zeci de proiecte cu si despre arta pe care cei de la Raiffeisen Bank le promoveaza in momentul de fata, si puteti descoperi unele dintre cele mai interesante surprize la care nu v-ati fi gandit.

Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL Facut pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank ne prezinta istoria Bucurestiului astazi, incepand cu ora 19:00, in direct de pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, dar si prin intermediul website-ului special creat pentru a promova arta. Vorbim despre un tur virtual de 90 de minute pe care Raiffeisen Bank l-a creat special pentru romanii care vor sa descopere povestile din spatele unora dintre cele mai mari personalitati care au trait in capitala tarii noastre de-a lungul timpului.

🔍Joi 17 septembrie, de la ora 19:00, vă propunem un nou tur de explorare a Bucureștiului, alături de partenerii de la…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Raiffeisen Bank face astfel o deviere de la proiectele artistice normale in care ni-i prezenta pe unii dintre cei mai cunoscuti actori de teatru, sau film, si ne prezinta istoria Bucurestiului asa cum multi nu au stiut-o pana in momentul de fata. Raiffeisen Bank incearca sa-i educe mai mult pe romani cu privire la modul in care a evoluat cel mai mare oras din tara noastra, si e bine ca intr-un final vedem si povesti de acest gen spuse pentru noi toti.

Raiffeisen Bank va avea totul disponibil chiar din aceasta seara, de la ora 19:00, asa ca veti avea cu siguranta ce sa urmariti daca sunteti atenti la ceea ce banca publica in mediul online cu privire la proiectele sale.