WhatsApp: Noua Functie SECRETA Dezvaluita pentru Utilizatori

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a fost descoperit, si nimeni nustia pana acum.

WhatsApp adiacent

WhatsApp continua sa treaca prin schimbari foarte mari, atat de mari incat astazi vorbim despre o noua functie secreta care este dezvaluita pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, ea venind ca un bonus foarte important. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp care nu este oferita pentru telefoanele mobile, ci pentru cei care folosesc platforma WhatsApp Web de pe calculatoare si tablete, ea fiind singura metoda de a o accesa de pe aceste dispozitive.

WhatsApp a implementat pentru platforma WhatsApp Web posibilitatea de autentificare cu o amprenta, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost posibil pentru ea, dar ceva ce avem in sfarsit integrat de catre compania americana. Optiunea de a ne loga in cadrul WhatsApp Web folosind amprenta este ceva ce putini credeau ca vor vedea pentru website-ul pe care compania americana l-a creat, iar asta mai ales pentru ca el e unul secundar pentru ea.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA Dezvaluita pentru Utilizatori

WhatsApp adiacent protectie

WhatsApp nu isi concentra prea mult atentia pe platforma web pana recent, cand a inceput sa ofere o multitudine de functii pentru ea, asta si pentru ca deocamdata nu ofera optiunea de utilizare pe tablete si calculatoare in vrenu alt mod. In ciuda acestui lucru, WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor din toata lumea o experienta mult mai buna, iar optiunea de autentificare in WhatsApp Web folosind amprenta este ceva care merita laudat din toate punctele de vedere, mai ales ca va fi si extrem de util.

WhatsApp nu va permite totusi autentificarea in WhatsApp Web de pe tablete, sau calculatoare, ci direct de pe telefoanele ale caror conturi sunt conectate la platforma online, astfel ca de acolo va veti proteja logarea. Masura e una foarte interesanta, si vine dupa ce acum cateva saptamani a fost dezvaluit faptul ca serviciile secrete din Germania au folosit WhatsApp Web pentru a citi mesajele unor infractori tocmai pentru ca platforma nu era securizata.

WhatsApp lucreaza la acest sistem in momentul de fata, si cu siguranta il va oferi pentru toata lumea cand il va avea 100% pregatit, doar ca nimeni nu stie clar cand anume se va intampla acest lucru pentru noi.