Vodafone: Vestea GROZAVA, ce mai Primesti GRATUIT si Astazi

Vodafone isi surprinde toti clientii din Romania cu o veste extrem de buna, iata ce inca mai este oferit gratuit pentru toata lumea, si cum profiti.

Vodafone ultimatum

Vodafone a incercat in anul 2020 sa-si surprinda clientii din toata Romania numai cu vesti foarte bune, iar intr-o buna masura a reusit sa se tina de aceasta strategie, venind cu foarte multe surprize grozave pentru clientii sai din toata tara. Ei bine, una dintre cele mai bune surprize pe care Vodafone a facut-o pentru clientii sai din Romania urmeaza sa se termine la finalul acestei luni, iar daca inca nu ai profitat de ea, poate ca ar fi bine sa o faci acum.

Vodafone a pornit acum cateva luni un concurs numit “Intrebarile Verii”, el facand parte din Mystery Box-ul pe care operatorul il avea de ceva timp, iar la finalul acestei luni totul se va termina, si vor fi alesi castigatorii. In cazul in care ati ratat pana acum promotia “Intrebarile Verii” a celor de la Vodafone, ei bine in cadrul sau se ofera o varietate de premii extrem de interesante, printre care si masini, plus alte surprize demne de toata atentia noastra.

Vodafone: Vestea GROZAVA, ce mai Primesti GRATUIT si Astazi

Vodafone ofera doua masini Audi A1 Sportback ca premii principale, impreuna ele valorand cateva zeci de mii de euro, dar pentru a le castiga va trebui sa adunati foarte multe puncte pe care operatorul le pune in joc in concursul sau. In aceeasi masura, cei de la Vodafone ofera inclusiv posibilitatea de a folosi in mod gratuit timp de un an de zile un apartament la Brasov, sau daca va intereseaza doar banii, sunt oferite si 10 vouchere in valoare de 1000 de euro fiecare.

Vodafone nu se opreste aici, totusi, iar asta pentru ca ofera si 300 de vouchere in valoare de 600 de LEI, fiecare, la magazinul online Vivre, plus 400 de mini routere WiFi mobile, deci aveti o gama larga de premii de castigat. Pentru a castiga va trebui totusi sa si participati, asa ca trebuie sa intrati in jocul organizat de catre cei de la Vodafone pentru a putea beneficia de sansa de a castiga unul dintre premiile foarte interesante care sunt oferite.

Vodafone mai desfasoara acest concurs pana la final de luna, astfel ca daca ratati sansa de a participa pana atunci, e putin probabil sa mai aveti prea curand ocazia de a castiga premii la fel de bune.