DACIA Logan 3: SECRET URIAS pe care Nu il Stiau Multi Romani

DACIA Logan 3 are un secret pe care foarte multi dintre romani nu il stiau, iata ce se ascunde in spatele masinii facute de catre DACIA pentru clienti.

DACIA Logan 3 a fost anuntata in mod oficial ca urmatorul model important de masina pe care cei de la DACIA il pregatesc pentru lansare in Romania si multe alte tari europene, dar masina are un secret despre care foarte multi dintre romani nu stiau. Mai exact, DACIA Logan 3 este bazata pe platforma CMF-B folosita la Renault Clio V, una dintre masinile care inregistreaza vanzari destul de bune pentru cei de la Renault in ultimul an financiar.

DACIA Logan 3 este gandita in baza unei platforme care e usor inferioara celei din Clio V, adica unele elemente au fost eliminate pentru ca masina sa fie cat se poate de ieftina, insa chiar si asa, vorbim despre multe care au ramas. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti vedea ca Renault Clio V ramane la distanta foarte mare de DACIA Logan 3, al carei interior e prezentat mai jos, insa liniile de design sunt apropiate intre cele doua modele.

DACIA Logan 3: SECRET URIAS pe care Nu il Stiau Multi Romani

DACIA Logan 3 este o masina net inferioara Renault Clio V, acest lucru fiind cat se poate de clar, dar diferentele nu tin doar de aspect, ci si de ceea ce se regaseste in interiorul celor doua modele de masini. Renault Clio V are o multitutine de dotari bazate pe tehnologii noi, cum ar fi asistent pentru ungiul mort, asistent avansata de franare, pilot automat cu functie de franare si accelerare, asistenta pentru pastrarea benzii de rulare, dar DACIA Logan 3 nu va avea chiar tot.

DACIA Logan 3 va avea unele dintre dotarile care exista in Renault Clio V, insa cel mai probabil oferite doar ca dotari optionale pe care clientii le vor putea cumpara, probabil si la preturi destul de consistente. DACIA Logan 3 nu va fi o masina scumpa, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa de aici si pana la ceea ce ofera Renault Clio V va fi o cale lunga, desi unele dintre dotari vor fi disponibile si pentru clientii care decid sa cumpere o DACIA noua.

DACIA Logan 3 va fi prezentata in mod oficial la final de luna septembrie, asa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat dupa dezvaluirea sa impreuna cu toate dotarile noi, si celelalte surprize pregatite de catre producator.