DACIA Logan: SURPRIZA Majora, ce DISPARE din Modelul 2021

DACIA Logan are parte de o surpriza majora dezvaluita inainte de lansarea modelului 2021, iata ce va disparea din masinile fabricate la Mioveni.

DACIA Logan frana

DACIA Logan a fost prezentata in mod oficial la exterior de catre cei de la DACIA cu aproape doua saptamani de zile in urma, iar pe 29 septembrie va avea loc si prezentarea oficiala a noului model, inclusiv la interior. Multumita unor imagini care au aparut zilele trecute, si care nu prezentau interiorul pentru noul model al DACIA Logan, ci pentru cel al DACIA Sandero, aflam totusi o schimbare foarte mare care e facuta pentru masini.

DACIA Logan, la fel ca si Sandero, urmeaza sa vina fara frana de mana mecanica, una electrica inlocuind batrana maneta pe care o foloseau pana acum soferii, si desigur ca asta ar putea fi o schimbare primita cu opinii mixte. Stim deja ca foarte multe masini noi nu mai au maneta pentru actionarea franei de mana, frana electrica inlocuind totul, in multe dintre ele ea fiind actionata automat la oprirea motorului, si e posibil ca la DACIA Logan sa fie la fel.

DACIA Logan: SURPRIZA Majora, ce DISPARE din Modelul 2021

DACIA Logan va surprinde multa lume cu aceasta modificare, insa exista destule modele de la Renault care au frana electrica, fie actionata printr-un buton din preajma cotierei, fie din consola centrala, fie actionata automat. Avand in vedere ca DACIA Logan nu are deocamdata specificatiile tehnice dezvaluite de catre producator, nimeni nu stie la ce sa se astepte de la noile modele, dar e destul de clar faptul ca vom avea parte de schimari mari.

DACIA Logan va veni si cu alte schimari importante pentru clientii din toata Romania, si nu trebuie trecute cu vederea multe dintre ele, pentru ca schimba experienta de care au parte soferii atunci cand conduc masina. Desigur ca DACIA Logan va fi in continuare disponibila in versiuni care au cutie de viteze manuala si automata, dar poate ca pentru cea din urma se va folosi un model nou, care sa ofere si o experienta de condus care va fi mai buna.

DACIA Logan va fi prezentata in mod oficial pe 29 septembrie, insa deocamdata nu se stie si cand anume ar trebui sa fie lansata in reprezentante, si nici nu se cunosc preturile la care vor fi vandute diversele modele.