Netflix: GROZAVA Veste pentru MILIOANE dintre Abonati

Netflix are o veste grozava pentru milioanele de abonati din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere reusind ceva ce parea greu de realizat.

Netflix repornire

Netflix continua sa fie cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu peste 170 de milioane de abonati in lumea intreaga, compania fiind fara discutie una dintre cele la care trebuie sa fie atent orice fel de investitor care vrea sa faca bani. Cei de la Netflix au avut in perioada martie – iunie/iulie o problema foarte mare din cauza pandemiei de Coronavirus, iar asta pentru ca multe filmari au fost complet blocate pentru compania americana, ea nereusind sa gaseasca solutii.

Netflix a trecut deja intr-un cu totul alt stadiu, iar asta pentru ca multe dintre filmarile care au fost suspendate au revenit la normal, oarecum, si asta inseamna ca multe filme si seriale care nu pareau ca vor mai fi finalizate, vor fi lansate. Netflix lucreaza din greu la multe filme si seriale pe care multi le credeau abandonate, iar asta pentru ca unele dintre masurile de restrictie care au fost impuse in multe zone de pe glob au fost ridicate de autoritati.

Netflix: GROZAVA Veste Venita pentru MILIOANE dintre Abonati

Netflix poate sa isi continue filmarile la unele dintre cele mai populare seriale, precum The Witcher, dar si pentru unele filme care au fost contractate cu mult timp in urma de catre companie, si asta e o veste uriasa pentru abonati. Daca filmarile continua pentru productiile de succes ale celor de la Netflix, asta inseamna ca vom vedea mai multe titluri disponibile in urmatoarele luni pentru toata lumea, in ciuda blocajelor din prima parte din 2020.

Netflix se chinuie sa faca continut cat mai mult pentru clientii din toata lumea, mai ales ca vorbim despre o intensificare a concurentei pe piata serviciilor de streaming video la cerere, si acesta e un lucru excelent pentru noi. Este de asteptat ca pana la finalul anului 2020 cei de la Netflix sa lanseze zeci de noi filme si seriale originale, incluzand aici si sezoane noi pentru unele productii existente, deci vestile sunt excelente pentru toti abonatii.

Netflix mai are unele proiecte usor blocate din cauza pandemiei de Coronavirus, dar aceasta situatie va fi rezolvata mai mult ca sigur cat se poate de repede, si ar trebui sa vedem in 2021 multe surprize grozave.