Kaufland: Anuntul ULUITOR, ce Primesc GRATUIT Romanii

Kaufland are un anunt uluitor pentru romanii din toata tara, iata ce ofera gratuit pentru clientii care sunt dornici sa profite de aceasta decizie.

Kaufland favorit

Kaufland continua sa isi aniverseze cei 15 ani de activitate in Romania intr-un stil propriu, iar acum vorbim despre un nou anunt care a surprins foarte multa lume, dar care pana la urma este o veste excelenta pentru clientii din toata tara. Cei de la Kaufland le spun clientilor din toata Romania ca au posibilitatea de a se inscrie intr-o tombola aniversara care le ofera posibilitatea de a castiga un premiu neasteptat de bun pentru un asemenea magazin.

Kaufland le spune romanilor ca daca se inscriu la tombola sa aniversara au ocazia de a primi gratuit produsul lor favorit timp de un an de zile din oricare dintre magazinele din toata tara, ceva ce a surprins foarte multa lume. Kaufland, dupa cum prea bine stiti deja, aniverseaza 15 ani de activitate in Romania, si s-a gandit sa macheze totul cu o serie de concursuri si tombole care au premii extrem de bune, iar acesta este unul dintre cele interesante.

Kaufland: Anuntul ULUITOR, ce Primesc GRATUIT Romanii

Kaufland promite sa le ofere gratuit clientilor din Romania timp de un an de zile produsul favorit, probabil si intr-o limita de pret si cantitate pe luna, insa chiar si asa vorbim despre ceva ce putini romani credeau ca vor primi gratuit. Kaufland spune ca prima etapa a acestei tombole se desfasoara pana in data de 22 septembrie, dupa care probabil ca va incepe o a doua etapa, poate cu premii diferite, dar ideea finala este ca oamenii se pot bucura de ceva ce nu credeau ca vor primi.

Înscrie-te până pe 22 septembrie în prima etapă la tombola aniversară Kaufland.😀 Poți câștiga produsul preferat timp de un an de zile. Tu pe care îl alegi?😋 kaufland.ro/15ani #15aniDeKaufland

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 20 septembrie 2020

Kaufland a dat zilele trecute startul unui alt concurs in baza caruia cei care isi lipesc abtibilde pe masini sunt inscrisi automat pentru a castiga in fiecare ora unul dintre voucherele in valoare de 150 de LEI oferite de catre lantul de hypermarket-uri. Vorbim despre o oferta extrem de interesanta pe care o face Kaufland pentru clientii sai din toata Romania, o promotie la care poate participa oricine, si la care e bine sa va inscrieti daca va intereseaza.

Kaufland desfasoara toate aceste campanii promotionale pentru perioade limitate de timp, asa ca profitati de ele cat inca mai aveti ocazia, inainte ca acestea sa dispara in totalitate, si cel mai probabil sa nu mai revina.