Samsung GALAXY S30: Premiera INCREDIBILA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 are parte de o premiera incredibila pentru noul model de telefon, iata ce este facut pentru lansarea noului dispozitiv al coreenilor.

Samsung GALAXY S30 putere

Samsung GALAXY S30 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume, iar conform unor informatii aparute recent, se pare ca va veni si cu o premiera care parea greu de crezut acum cateva luni. O prima runda de teste facute in Geekbench pentru Samsung GALAXY S30 ne arata faptul ca noul sau chip Exynos 1000 urmeaza sa ofere performante care le depases cu mult pe cele ale chip-ului Qualcomm Snapdragon 875.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie lansat cu acest chip Exynos 1000 ca alternativa la Qualcomm Snapdragon 875 in anumite piete, insa se pare ca si performantele pe care le va oferi vor fi peste asteptarile multor clienti. Foarte multa lume este de parere ca noul chip Exynos 1000 va avea performante foarte slabe in comparatie cu ceea ce ofera Qualcomm Snapdragon 875, insa daca testele din Geekbench sunt reale, atunci am putea vorbi de fapt de un spor de 20%.

Samsung GALAXY S30: Premiera INCREDIBILA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 ar urma sa aiba un noul chip Exynos 1000 aceeasi configuratie de nuclee pentru procesor precum in cazul chip-ului Qualcomm Snapdragon 875, deci nu vor exista diferente din acest punct de vedere. Asta desigur ca nu inseamna ca in final vom avea parte de aceleasi performante pentru ambele chip-uri ale Samsung GALAXY S30, dar e totusi un semn bun cu privire la ceea ce am putea primi de la procesorul noului telefon.

Snapdragon 875 and Exynos 1000 Geekbench 5 benchmark!!! from Android

Samsung GALAXY S30 ar trebui totusi sa aiba un acest chip Exynos 1000 rezolvate si problemele cu eficienta energetica, daca vorbim intr-adevar despre implementarea sa, insa ramane de vazut in ce masura se va intampla acest lucru. Este destul de greu de spus de pe acum daca Samsung a reusit sa rezolve si aceasta problema pentru telefoanele sale, sau daca Samsung GALAXY S30 vine intr-adevar cu un chip Exynos care are aceeasi problema de eficienta energetica precum modelele anterioare.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in primavara anului viitor de catre compania Samsung, cel mai probabil undeva prin februarie, cu o lansare posibila in cursul lunii martie, exact precum s-a intamplat cu seria actuala.