iPhone 12: OFICIAL, Schimbarea pe care Putini Clienti o Doreau

iPhone 12 incarcator lipsa

iPhone 12 va fi anuntat in mod oficial de catre compania Apple undeva prin octombrie, fara a se cunoaste deocamdata vreo data la care se va intampla acest lucru, insa este cat se poate de sigur faptul ca noile telefoane nu vor avea un incarcator inclus in cutia de livrare.

iPhone 12 are confirmat fara dubiu acest lucru de faptul ca Apple a decis sa nu includa un incarcator in cutiile Apple Watch 6, desi pretul produselor a ramas neschimbat, dar este un prim semnal ca aceasta schimbare va veni si pentru telefoane, chiar de anul acesta.

Eliminarea incarcatoarelor din cutiile produselor care sunt livrate pentru clienti este ceva ce Apple voia sa faca de foarte multa vreme, dar face abia acum, si e una dintre putine companii care iau aceasta decizie, insa desigur ca si altele o vor urma in viitorul apropiat.

Apple face acest pas cu iPhone 12 fara a reduce pretul de vanzare al telefoanelor, ba din contra, exista posibilitatea ca el sa creasca, mai ales ca vor fi implementate componente noi, asa ca e bine sa fiti pregatiti si pentru aceasta evolutie a lucrurilor.