BCR Romania: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BCR Romania are un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce transmite banca, si de ce ar trebui sa asculti cerintele sale.

BCR Romania departare

BCR Romania are un mesaj de ultima ora pentru clientii din toata Romania, banca incercand sa ii ajute pe clientii sai sa faca fix ceea ce este mai bine pentru ei in aceasta perioada in care lucrurile merg tot spre mai rau. In aceasta idee, BCR Romania le recomanda clientilor sai din toata tara sa evite sa mearga direct in sucursalele sale, si sa incerce sa isi rezolve problemele folosind serviciul de internet banking George, sau centrul de relatii cu clientii.

BCR Romania le ofera clientilor optiunea de a rezolva unele dintre problemele pe care le au direct prin intermediul aplicatiei online George, una menita sa simplifice viata oamenilor, dar nu toata lumea stie asta. Vorbim despre o platforma de banking inteligent care ii poate scuti pe multi dintre clientii BCR Romania de drumuri inutile la banca in aceasta perioada, insa e nevoie si ca oamenii sa doreasca sa foloseasca aceste sisteme inteligente in aceasta perioada.

BCR Romania: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BCR Romania le spune oamenilor si ca folosirea centrului pentru relatii cu clientii este o solutie buna care poate fi luata in calcul, iar asta deoarece acolo exista oameni care pot rezolva foarte rapid orice fel de probleme. Vorbim despre o rezolvare la fel de rapida precum a merge la una dintre sucursalele celor de la BCR Romania, insa totul poate fi facut din confortul casei oamenilor, fara a merge efectiv intr-un loc aglomerat pentru a cere ajutor.

Experiența de banking devine mai eficientă atunci când renunți la vizita din sucursale. De ce să mai stai la coadă, când…

Publicată de BCR pe Luni, 21 septembrie 2020

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane, peste milioane, de clienti in toata tara, iar ceea ce incearca ea sa faca este sa scuteasca foarte multi romani de drumuri inutile in aglomeratie pentru a ajunge la unul dintre sediile sale. E foarte important sa incercati sa va rezolvati de la distanta problemele pe care le aveti cu BCR Romania, sau macar sa programati o vizita la una dintre sucursale pentru a nu fi obligati sa stati la coada cu toata lumea care vine sa rezolve probleme.

BCR Romania are si un program prin care permite efectuarea de programari pentru cei care vor sa mearga sa-si rezolve problemele, asa ca aveti multiple solutii pentru a incerca sa gasiti rezolvari pentru orice aveti nevoie.