Vodafone: Vestea INCREDIBILA pentru Romanii din TOATA Tara

Vodafone are o veste incredibila pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa faca operatorul de telecomunicatii, si cat conteaza pentru noi.

vodafone promisiune

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, iar pentru toti cei care ii sunt clienti, sau vor sa ii devina clienti, are o veste uimitoare, de care desigur ca multi ar trebui sa stie acum. Mai exact, cei de la Vodafone promit ca au cel mai bun pret la telefoane dintre toate magazinele online care exista in tara noastra, o promisiune care e greu de tinut, insa operatorul o face cu incredere pe website-ul sau.

Vodafone are un magazin online in care vinde telefoane mobile de ceva vreme, iar aceasta primisiune pe care o face pentru romani este una foarte interesanta in conditiile in care si ceilalti operatori de telecomunicatii, si nu numai, au promisiuni oarecum similare. Cei de la Vodafone garanteaza chiar ca au cel mai bun pret la telefoane mobile in magazinul lor online, si daca e sa fim sinceri, e cam greu de probat acest lucru pentru ca majoritatea ofertelor se fac impreuna cu abonamente.

Vodafone: Vestea INCREDIBILA pentru Romanii din TOATA Tara

vodafone promisiune magazin online

Vodafone are totusi o selectie destul de vasta de telefoane mobile dintre care clientii sai din toata Romania pot alege in momentul de fata, si indiferent ce anume vreti sa cumparati, e destul de improbabil sa nu gasiti in magazinul sau online. Vodafone vinde o varietate de telefoane mobile, de la iPhone si pana la modele de la OPPO, operatorul incercand sa le ofere clientilor cat mai multe optiuni pentru a se putea bucura de exact ceea ce isi doresc.

Vodafone are preturi bune la unele modele de telefoane, avand de obicei cele mai ieftine modele de telefoane iPhone, la lansare, la pret intreg, ceva cu care Orange se lauda pana acum vreo 2 ani, insa lucrurile s-au schimbat. Vodafone pune foarte mare accent pe magazinul sau online in ultimii ani, si cel mai probabil va avea succes destul de mare in randul clientilor din toata tara, dar asta doar daca va reusi sa fie mereu peste concurenta.

Vodafone a reusit intr-o buna masura sa isi schimbe si imaginea o data cu achizitia celor de la UPC, asa ca ne asteapta in continuare oferte foarte interesante de la operator, si speram ca si foarte ieftine.