Kaufland: OFICIAL, ce Primesc GRATUIT Romanii din TOATA Tara

Kaufland are un anunt oficial pentru toti clientii romani din toata tara, iata ce a decis sa le ofere gratuit acestora chiar din acest moment.

Kaufland cursa

Kaufland are un anunt oficial foarte important pentru toti cei care in momentul de fata ii sunt clienti, si urmaresc cu atentie toate promotiile pe care le are pentru ei in toata tara, iar daca va numarati printre aceste pesoane, e ceva special despre care trebuie sa stiti. Cei de la Kaufland revin cu un anunt important prin care ne spun ca nu s-a terminat campania prin care ofera in mod gratuit 1500 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, acestea putand fi folosite pentru cumparaturi in magazine.

Kaufland a lansat aceasta campanie promotionala de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, ea permitandu-i oricui sa castige unul dintre cele 1500 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, dar pentru o perioada limitata de timp. Kaufland le cere clientilor ca pentru a se inscrie in concurs sa aiba in primul rand un card digital, cel pe care il puteti face in oricare dintre magazinele sale din Romania, si care va aduce multe beneficii.

Kaufland: OFICIAL, ce Primesc GRATUIT Romanii din TOATA Tara

Kaufland va aduna acolo puncte pentru toate cumparaturile pe care le faceti in Romania, iar in baza acelor puncte puteti avea sansa de a castiga unul dintre voucherele in valoare de 150 de LEI fiecare. Kaufland spune ca e nevoie de minim 100 de puncte pentru a va putea inscrie in concurs, si a avea sansa de a castiga premiile oferite in momentul de fata, deci trebuie sa fiti foarte vigilenti la cumparaturi, si sa folositi cardul digital cand cumparati.

Vrei să intri în marea extragere Kaufland Card Racing? 😉Tot ce trebuie să faci este să strângi puncte bonus în aplicația…

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 21 septembrie 2020

Kaufland ofera prin aceste carduri digitale si o varietate de beneficii pentru reduceri la produsele pe care le are la vanzare, multe fiind oferite la pret redus doar in acest mod, ceea ce nu e tocmai nou. Mai mult decat atat, Kaufland are cate un produs pe care il ofera gratuit la promotie zilnic doar celor care au si carduri digitale, astfel ca daca sunteti atenti la ce cumparaturi faceti, puteti castiga si unul dintre voucherele in valoare de 150 de LEI.

Kaufland desfasoara aceasta promotie pana in data de 13 octombrie, asa ca nu mai aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a va inscrie si a castiga unul dintre premiile care sunt puse in joc de catre magazinul online.