Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA ce parea Total IMPOSIBILA

Telefoanele Huawei au parte de o veste grozava astazi, ea parand total imposibila acum cateva luni, dar iata ca se intampla si lucruri foarte bune.

Telefoanele Huawei acordare

Telefoanele Huawei sunt astazi in centrul unei vesti grozave care parea complet imposibila, insa iata ca se intampla si lucruri la care multa lume nu se astepta, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru toti oamenii. Mai exact, cei de la Intel au reusit sa obtina licenta pentru a furniza anumite componente pentru Huawei, guvernul SUA trecand peste supararile sale pentru a permite aceasta colaborare dintre cele doua companii uriase.

Telefoanele Huawei nu sunt produse folosind componente de la Intel, insa acesta ar putea fi un prim pas pentru a repermite alte colaborari dintre chinezi si companii americane, sau componii care produc componente pentru ei folosind tehnologie din SUA. Telefoanele Huaweinu mai pot avea procesarele produse de catre cei de la TSMC deoarece Donald Trump a interzis fabricarea lor pentru chinezi cu tehnologii din SUA, astfel ca 2021 va fi un model cu multe amanari de telefoane ale chinezilor.

Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA ce parea Total IMPOSIBILA

Telefoanele Huawei sunt in momentul de fata intr-o situatie foarte delicata, iar asta pentru ca nu pot fi produse asa cum vor chinezii, iar partenerii lor sunt blocati de SUA in ceea ce priveste furnizarea de componente. Din moment ce Intel a primit permisiunea de a livra anumite componente pentru chinezi, chiar daca nu pentru telefoanele Huawei, exista sanse destul de bune ca si in cazul altor componente pentru produsele chinezilor sa se ia decizii similare.

Telefoanele Huawei nu au nici Android cu serviciile Google, si asta tot pentru ca SUA nu le-a oferit licenta americanilor pentru a le furniza chinezilor acces la toate serviciile pe care le-au creat pentru utilizatorii de telefoane. Am putea asista la o premiera foarte interesanta in momentul de fata in ceea ce priveste telefoanele Huawei, iar asta in conditiile in care de foarte multa vreme asteapta chinezii concesii de la Guvernul SUA, insa ele vin cu foarte mare intarziere.

Telefoanele Huawei vor avea intr-un final parte de unele concesii, insa nu se stie daca acum, inainte ca Donald Trump sa plece, sau dupa ce el va pleca, si va veni un alt presedinte pentru SUA.