WhatsApp: SURPRIZA, SECRETUL la care NU te-ai fi Asteptat

WhatsApp are o surpriza foarte mare la care nu s-ar fi asteptat utilizatorii din intreaga lume, iata ce secret major a fost dezvaluit pentru noi toti.

whatsapp negandit

WhatsApp surprinde iar intreaga lume cu o noua functie secreta care vine ca o surpriza totala pentru ca nimeni nu se astepta sa vada asa ceva la aplicatia de mesagerie a celor de la Facebook, dar iata ca avem parte de vesti groazve. WhatsApp lucreaza in momentul de fata la o functie speciala care le va permite utilizatorilor sa trimita poze, sau clipuri video, care expira, adica ele dispar automat la o anumita perioada de timp dupa trimitere.

WhatsApp are de foarte multa vreme o functie care le permite utilizatorilor sa trimita mesaje text care dispar la o anumita perioada de timp dupa care sunt trimise, insa compania nu se limiteaza doar la atat, ci merge mai departe. WhatsApp testeaza in acest moment noua functie pe telefoanele cu sistem de operare Android, si mai jos puteti vedea cateva imagini care prezinta cat se poate de clar cum urmeaza sa arate sistemul dupa ce va fi lansat.

WhatsApp: SURPRIZA, SECRETUL la care NU te-ai fi Asteptat

whatsapp negandit expirare

WhatsApp e inca la inceput cu aceasta procedura de implementare a functiei, astfel ca deocamdata exista doar un buton care permite activarea functiei si pozele, iar dupa ce ele sunt vazute de catre interlocutor, dispar in totalitate. WhatsApp ar trebui sa permita alegerea unor perioade de timp pentru expirarea continutului, asta daca nu cumva va implementa un sistem identic cu cel din Snapchat, si totul dispare chiar dupa prima vizualizare.

whatsapp negandit afisare

WhatsApp va afisa si intr-un mod special mesajele care vin intr-un asemenea mod de la diversele persoane care le trimit, astfel ca ele vor fi si foarte usor de identificat, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus. Vorbim despre o prezentare speciala pentru ele in baza faptului ca sunt mesaje care expira dupa o anumita perioada de timp, astfel ca WhatsApp ne va spune foarte clar si ce anume ne asteapta in momentul in care le primim.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, si e bine ca o face intr-un final pentru ca erau foarte multi oameni care o asteptau de ceva vreme in propriile dispozitive.