Facebook: decizia importanta anuntata inaintea alegerilor din SUA

facebook restrictii alegeri

Facebook se pregateste pentru probleme foarte mari in urma alegerilor care vor avea loc in SUA peste doar o luna de zile, iar asta deoarece e posibil ca Donald Trump sa fie reales in functie de presedinte, si de aici ar putea aparea o diversitate de alte probleme foarte mari.

Facebook pare sa stie ca Donald Trump are sanse mari de a fi reales in functia de presedinte al SUA, asa ca a anuntat ca va restrictiona continutul utilizatorilor daca acestia devin violenti verbal pe reteaua de socializare in urma alegerilor care vor avea loc in SUA.

Facebook ia aceasta masura preventiva in mod extraordinar din SUA, iar asta pentru ca pana acum nu si-a batut capul cu protejarea oamenilor in vreun fel de tot ceea ce se intampla in reteaua sa de socializare, dar acum pare sa dea de inteles ca lucrurile sa schimba.

“Facebook se pregătește în cazul în care violența va izbucni după alegerile prezidențiale americane din noiembrie. Nick Clegg, șeful său pentru afaceri globale, a declarat că rețeaua are planuri pentru scenarii precum tulburări civile răspândite sau un rezultat neclar dacă voturile prin poștă sunt numărate încet. El a refuzat să explice planul specific Facebook, dar a spus că compania ar putea face mișcări puternice pentru a „restricționa circulația conținutului”.”