ING Bank: Anunt IMPORTANT cu OBLIGATIA pentru TOTI Clientii

ING Bank are o veste importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce este obligatoriu sa faca toata lumea in momentul de fata in tara.

ING Bank actualizari

ING Bank are o veste foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, o veste care aduce o schimbare foarte mare pentru noi toti, si care ar trebui sa ne arate cat de multe putem face folosind aplicatiile pentru mobile banking. Cei de la ING Bank au inceput recent o campanie de actualizare a datelor personale ale clientilor, la fel ca si celelalte banci din Romania, si acum le spune clientilor ca pot sa faca asta inclusiv din aplicatia HomeBank.

ING Bank nu si-a actualizat aplicatia HomeBank pentru a o face compatibila cu iOS 14, si capabila de a fi folosita de catre clienti, insa le spune oamenilor ca ea are o alta utilitate de fapt, cea pentru actualizarea datelor personale. Ei bine, puteti face acest lucru in baza detaliilor pe care le aveti si mai jos, aplicatia HomeBank a celor de la ING Bank avand o sectiune speciala in care datele clientilor pot fi actualizate extrem de rapid de catre ei.

ING Bank: Anunt IMPORTANT cu OBLIGATIA pentru TOTI Clientii

ING Bank are inclusiv un website in care ofera informatii cu privire la modalitatile prin care clientii isi pot actualiza datele personale foarte rapid, dar si detalii cu privire la necesitatea actualizarii acestor date personale de catre oameni. Vorbim despre reglementari legale pentru cei de la ING Bank, impuse de catre BNR, si desigur ca totul e doar o noua bataie de cap pentru clienti, dar este obligatoriu atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Ce poți să mai faci în Home'Bank? Să-ți actualizezi datele personale. Fără drumuri la bancă și fără hârtii, îți poți…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

ING Bank nu face distinctie intre cei care si-au schimbat vreuna dintre datele din cartile de identitate, sau nu, toata lumea fiind obligata sa faca aceasta actualizare, astfel ca nimeni nu “scapa” de oferirea informatiilor care sunt cerute de catre banca. In cazul in care clientii celor de la ING Bank nu-si ofera datele personale, exista posibilitatea ca accesul la anumite servicii sa fie blocate de catre banca, insa doar daca oamenii nu vor sa-si actualizeze informatiile.

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, are peste 1 milion de clienti, si toti trebuie sa treaca prin acest proces, fie ca e vorba despre persoane fizice, sau despre persoane juridice.