GTA 6: Anuntul GROZAV, Decizia Privind LANSAREA Noului Joc

GTA 6 filmari

GTA 6 are o decizie grozava anuntata de catre unul dintre oamenii din conducerea Rockstar Games, Strauss Zelnick, acesta dezvaluind faptul ca acum compania americana este foarte activ implicata in inregistrarea de miscari reale pentru personaje dintr-un nou joc, fara a oferi si detalii despre ceea ce se intampla.

GTA 6 va fi unul dintre cele mai complexe jocuri produse vreodata, si e foarte posibil ca miscarile personajelor principale, si nu numai, sa fie inregistrate cu actori reali, si transpuse mai apoi in joc de catre cei de la Rockstar Games, asa cum s-a mai intamplat si cu alte titluri lansate pana acum.

GTA 6 urmeaza sa aiba miscarile unor actori inregistrate in prealabil pentru toate personajele, iar mai apoi ele vor fi regasite in cadrul actiunii jocului, asa cum s-a mai intamplat si in trecut cu alte titluri lansate de catre cei de la Rockstar Games pentru utilizatorii din intreaga lume.

GTA 6 ar fi reintrat si intr-un proces mai avansat de dezvoltare in vederea lansarii, chiar daca pana si Zelnick spune ca angajatii companiei lucreaza de la distanta in aceasta perioada de timp, important este ca ei se concentreaza pe producerea jocului pentru o lansare cat mai rapida a sa.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat pentru jucatorii din intreaga lume undeva prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie foarte clar cam cand, insa important este ca se lucreaza activ la joc, si ca el va fi disponibil in mod oficial pentru noi cat se poate de repede, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca el as fie finalizat.