WhatsApp: Decizia foarte IMPORTANTA pentru MILIARDE de Oameni

WhatsApp a luat o decizie foarte importanta pentru miliarde de utilizatori de telefoane iPhone si Android, iata ce se intampla cu aplicatia acum.

WhatsApp grandios

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie in momentul de fata, peste 2 miliarde de oameni fiind activi in cadrul platformei acum, iar cifra este in continua crestere pentru ca exista interes foarte mare vis-a-vis de aplicatie. Avand in vedere numarul foarte mare de utilizatori care sunt activi in fiecare zi in cadrul platformei WhatsApp, compania din spatele ei, adica cea detinuta de Facebook, a luat o decizie foarte importanta pentru noi toti.

WhatsApp a avut luata o decizie in baza careia este accelerat procesul de testare a functiilor noi care sunt implementate pentru iPhone si Android, compania Facebook dorind sa tina utilizatorii cat mai mult in aplicatia sa. Pentru a face asta, a-i “ajuta” sa uite de numeroasele probleme de securitate ale aplicatiei, si a atrage mai multi utilizatori noi, cei de la Facebook au luat decizia de a implementa tot mai multe functii noi pentru aplicatie.

WhatsApp: Decizia IMPORTANTA pentru MILIARDE de Utilizatori

WhatsApp are in dezvoltare multiple functii noi, cerute de ani de zile de catre oameni, cea mai importanta dintre ele fiind cea care permite logarea unui cont in multiple dispozitive pentru utilizare de pe o varietate de platforme. Aceasta functie va transforma intr-o foarte mare masura experienta de folosire a WhatsApp pe diverse dispozitive, insa ea nu este singura foarte buna, si foarte asteptata, care a fost descoperita in testare, in versiune beta.

WhatsApp are inclusiv functii care aduc posibilitatea de a trimite poze si clipuri video care expira, posibilitatea de a face sesiuni noi ale WhatsApp Web folosindu-ne doar amprentele dispozitivelor, si nimic mai mult. Toate aceste functii sunt unele cerute de foarte multa lume, de foarte mult timp, si e bine ca intr-un final sunt implementate pentru utilizatorii din intreaga lume, dar e nevoie de mai mult pentru a tine lumea fericita, si in continuare in cadrul aplicatiei.

WhatsApp va pregati cu siguranta si mai multe functii grozave pentru toata lumea, iar decizia de a oferi atat de multe intr-o perioada atat de scurta de timp, cu siguranta a luat prin surprindere foarte multa lume.