DACIA Duster 2021: ASA ARATA in Interior Facelift-ul (VIDEO)

DACIA Duster 2021 are parte de o prezentare in avans pentru modificarile care sunt asteptate de la producatorul roman, iata ce a facut deja in alte tari.

DACIA Duster 2021 este o versiune facelift a celebrei game de SUV-uri fabricate de catre producatorul roman, ea fiind, in mod teoretic, asteptata pentru lansare undeva in prima parte a anului viitor, dar totul s-ar putea amana chiar si pentru toamna. Avand in vedere ca Logan 3 si Sandero 3 vor fi lansate cel mai probabil in prima parte a anului 2021, DACIA Duster 2021 ar fi mai mult ca sigur lasata pentru o data ulterioara, astfel incat acele modele sa adune vanzari.

DACIA Duster 2021, in versiunea pentru Europa, ar trebui sa arate la interior exact precum o vedeti in clipul video de mai sus, acolo fiind prezentata versiunea pentru Brazilia a celebrului SUV fabricat in Romania. Vorbim si la ei de un facelift facut in comparatie cu modelul anterior, insa acelasi lucru a fost facut deja si in India, deci in Romania, si alte tari europene, ne asteptam la un interior extrem de similar pentru DACIA Duster 2021 cand va fi lansata.

DACIA Duster 2021: ASA ARATA in Interior Facelift-ul (VIDEO)

DACIA Duster 2021 va veni in principal cu aceste modificari la interior, in comparatie cu modelele actuale de pe piata, iar asta pentru ca din alte privinte masina nu va fi diferita din prea multe puncte de vedere. Pana acum nu au fost anuntate imbunatatiri masive pentru DACIA Duster 2021, iar acest lucru se va vedea si cand modelul facelift va fi lansat, planurile celor de la DACIA fiind de a oferi un upgrade minor, dar suficient pentru a mai creste vanzarile.

DACIA Duster 2021 trebuie privita ca o masina care nu reprezinta un upgrade substantial pentru linia de modele ale producatorului de la Mioveni, iar asta pentru ca intentia lor nu este de a oferi o masina complet noua pentru clienti. DACIA Duster 2021 va veni cu schimbari menite sa faca modelele mai atractive din punct de vedere vizual, iar pe partea tehnologica nu vor exista schimbari monumentale pentru ca acestea sunt lasate pentru modelul al treilea.

DACIA Duster 2021 ar putea fi lansata direct, fara vreo prezentare facuta de catre cei de la DACIA, insa totul depinde de strategia pe care ei au gandit-o in vederea lansarii noilor modele de masini pe pietele globale.