DIGI Romania: Serviciu de care NU STIAU Multi dintre Clienti

DIGI Romania are un serviciu de care foarte multi dintre clientii sai nu stiau, iata ce ofera grupul de telecomunicatii pentru doar unii clienti.

DIGI Romania monitorizare

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane de clienti, si foarte multe servicii dedicate pentru toti dintre ei, insa despre unele multa lume nu stia absolut nimic. Mai exact, vorbim despre serviciile DIGI Romania dedicate companiilor, si unul dintre ele se numeste CarTracs, el fiind gandit pentru a le permite companiilor sa-si monitorizeze masinile in timp ce se deplaseaza pe drumurile publice.

DIGI Romania este cunoscuta de mai toti romanii ca o companie care furnizeaza servicii de internet, telefonie, si televiziune, insa in realitate, compania are muilt mai multe servicii, in special pentru companii. Acest CarTracs este o dovada foarte buna a faptului ca DIGI Romania nu e limitata doar la telecomunicatii clasice pentru clientii persoane fizice, ci are si solutii speciale pentru companiile care au nevoie de servicii de monitorizare de calitate ridicata.

DIGI Romania: Serviciu de care NU STIAU Multi dintre Clienti

DIGI Romania monitorizare masini

DIGI Romania ofera prin CarTracs o solutie completa pentru companiile care vor sa-si monitorizeze masinile in timp ce circula pe drumurile publice, inclusiv in timp real, desigur daca exista conexiune GSM in acea zona. DIGI Romania isi ofera solutia mai mult ca sigur in baza unei conexiuni la reteaua proprie de telecomunicatii, si cum acoperirea cu internet suficient de bun pentru monitorizare de acest gen nu e tocmai grozava, utilitatea e limitata in afara zonelor urbane.

DIGI Romania mai are si alte servicii dedicate companiilor, dar chiar si persoanelor fizice, de care unii oameni nu au stiut, insa acest acu sistemul de monitorizare al masinilor este un bun exemplu de versatilitate pentru operator. Vorbim despre servicii care sunt oferite pentru companii cu flote foarte mari de masini, cei de la DIGI Romania concurand si cu restul operatorilor de telecomunicatii, pentru ca mai exista altii care au oferte similare pentru clientii persoane juridice.

DIGI Romania va continua totusi sa isi extinda serviciile si pentru clientii persoane fizice, si ar fi bine sa ofere multe noutati, pentru ca a cam ramas in urma in comparatie cu ceea ce ofera Orange, Vodafone, sau chiar Telekom.