WhatsApp: Functia Noua Lansata in SECRET pentru Telefoane

WhatsApp are o noua functie lansata in secret pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iata ce este oferit pentru toata lumea acum.

WhatsApp inutil

WhatsApp are parte de o surpriza foarte interesanta, iar asta pentru o noua functie a fost lansata in secret pentru telefoanele mobile ale utilizatorilor din diverse zone de pe glob, ceva ce vine ca o surpriza foarte buna pentru noi toti. Vorbim despre o functie care a fost descoperita pentru aplicatia WhatsApp cu doar cateva saptamani in urma, ea fiind gandita in principal pentru versiunea dedicata companiilor, dar va ajunge si la utilizatorii obisnuiti.

WhatsApp a inceput acum mai bine de o saptamana sa testeze un nou buton pentru apelurile voce si video pe care le fac utilizatorii cu telefoane iPhone si Android, acesta functionand diferit in raport cu cel pe care-l avema cum. Practic, WhatsApp combina cele doua butoane intr-unul singur, poate, pentru a face loc pentru alte butoane care sa ne aduca alte functii interesante, dar deocamdata nu se stie absolut nimic despre acest lucru.

WhatsApp: Functia Noua Lansata in SECRET pentru Telefoane

whatsapp inutil complicatie

WhatsApp a lansat totusi schimbare functiei pentru apelare video si voce pentru cei care testeaza versiunea beta a aplicatiei pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca oamenii o pot testa chiar de acum. Functia noua pentru WhatsApp vine ca o schimbare care ar putea deranja destul de multa lume, iar asta pentru ca nu toti se vor bucura daca vor avea de parcurs mai multi pasi de parcurs pentru a efectua un apel voce, sau video, pentru a discuta cu oricine.

WhatsApp a mai facut in trecut schimbari care mai mult au complicat viata oamenilor decat au adus vreo schimbare care sa o simplifice, asa ca probabil putini se vor mira de aceasta noua modificare gandita pentru aplicatie. Nimeni nu se astepta ca WhatsApp sa isi complice aplicatia intr-un asemenea fel acum, dar iata ca se intampla si acest lucru, deci ramane sa vedem cand anume va fi lansata modificarea in mod public pentru toata lumea, si cati o vor critica.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, insa desigur ca avem de asteptat pana cand acelea vor fi disponibile in integralitate si pentru noi, asa ca trebuie rabdare.