AVERTIZAREA Politiei Romane pentru TOTI Cetatenii din tara

0

politia romana imobiliar

Politia Romana a emis o avertizare foarte importanta pentru toti cetatenii din tara in urma unui caz care ridica foarte multe semne de intrebare in tara noastra cu privire la modul in care sunt vandute apartamentele de catre dezvoltatorii imobiliari, si cat de atenti trebuie sa fie clientii.

“Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au depistat 5 persoane bănuite că ar fi înșelat cu peste 1.000.000 de euro mai mulți cumpărători ai unor imobile nou construite.

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova au depistat şi condus la audieri 5 persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi – cumpărători sau cumpărători.

Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, procurorii D.I.I.C.O.T. au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 68 de ani, cetățean italian cu domiciliul în Craiova.

În cursul zilei de 24 septembrie 2020, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

O casă nouă este visul oricui. Ca dezvoltator, poți să îndeplinești acest vis mai multor persoane, iar profitul tău ca…

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 25 septembrie 2020