Telekom: Anunt SURPRIZA pentru Clienti, ce NU Stiau ca Ofera

Telekom are un anunt surpriza pentru clientii sai din toata Romania, iata ce multi nu stiau ca primesc de la operator chiar in acest moment in tara.

0

Telekom reparatii

Telekom are un anunt surpriza pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca multi dintre ei nu stiau ceea ce ofera operatorul de telecomunicatii pentru ei in momentul de fata, insa cu aceasta ocazie se pot lamuri per total. Cei de la Telekom si-au actualizat cu nu foarte mult timp in urma aplicatia pentru iPhone si Android, incluzand o varietate de functii noi, multe dintre ele extrem de utile, dar nu toate cunoscute clientilor din Romania.

Telekom vorbeste astazi despre o functie a aplicatiei care s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru foarte multa lume care are o problema ce necesita rezolvare cat mai rapida, iar aici ne referim la cele tehnice. Telekom a implementat in aplicatia MyAccount o sectiune speciala numita MyRepair, aceasta permitandu-le clientilor sai sa rezolve orice problema tehnica, aparent inclusiv fara sa mai apeleze la call center pentru a cere ajutorul companiei.

Telekom: Anunt SURPRIZA pentru Clienti, ce NU Stiau ca Ofera

Telekom vrea sa ii ajute pe clientii sai sa aiba parte de rezolvare foarte rapida pentru orice fel de probleme intampina in folosirea serviciilor sale, iar o initiativa de acest gen este demna de toata lauda. Desigur ca laudele sunt meritate doar daca sectiune respectiva din aplicatia celor de la Telekom chiar ii ajuta pe oameni sa isi rezolve rapid problemele pe care le intampina in folosirea serviciilor, altfel ea este cam inutila pentru toata lumea, din pacate.

Tehnologia ne inspiră, însă ocazional are nevoie de intervenția noastră. 😎 Pentru acele momente, există MyRepair, în…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 24 septembrie 2020

Telekom a integrat in aplicatia MyAccount atat de multe functii noi incat clientii pot face cam orice de acolo fara sa mai sune la centrul pentru relatii cu clientii in ideea de a cere ajutor pentru a rezolva vreo situatie problema intalnita. Desigur ca Telekom vrea ca oamenii sa si foloseasca aplicatia sa pentru a se bucura de aceste beneficii, si incearca sa convinga cat mai multe persoane sa o instaleze pentru a beneficia de tot ceea ce ofera ea acum.

Telekom are inclusiv un concurs pe care-l desfasoara in momentul de fata in aplicatia sa, el permitandu-le clientilor sa castige o varietate de premii, unele extrem de interesante, doar daca isi instaleaza aplicatia, si fac anumite actiuni.