Guvernul Romaniei: Decizia IMPORTANTA pentru Alegerile Locale

Guvernul Romaniei decizie alegeri locale

Guvernul Romaniei a stabilit deja majoritatea regulilor in ceea ce priveste organizarea alegerilor locale de maine, insa desigur ca mai sunt cateva detalii care trebuie puse la punct, iar Raed Arafat vine astazi cu o precizare foarte importanta, alegatorii urmand a nu putea intra in sectiile de vot fara masca.

Guvernul Romaniei le va interzice tuturor romanilor care nu au masca sa intre in cabinele de vot pentru a vota, ceva ce desigur ca va supara anumite persoane, dar pana la urma vorbim despre o masura necesara intr-o vreme in care exista multi oameni infectati cu noul Coronavirus care nu stiu asta.

“La secțiile de vot, ce n-aș dori să văd – și sper să nu vedem acest lucru – sunt oamenii care vor veni și o să insiste să intre fără mască și e clar că forțele de ordine care sunt acolo nu le vor permite să intre fără mască. Sau mască purtată sub nas sau sub bărbie sau să intre în secție cu mască, după care să o scoată acolo ca să arate că el sau ea nu poartă mască. Cred că aici avem un risc și sunt convins că vor lua măsuri, pentru că indicațiile sunt foarte clare: președinții secțiilor de votare și cei care păzesc secțiile de votare nu vor permite acest lucru.”