BANCA Transilvania: Clientii Vizati de Acest IMPORTANT Anunt

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie fiecare dintre ei acum.

0

BANCA Transilvania organizare

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, ea avand un numar mare de clienti, dar si foarte multe servicii pe care le ofera pentru cei care sunt dornici sa profite de tot ceea ce are pregatit. Printre aceste multe servicii pe care BANCA Transilvania le ofera pentru clientii sai din toata Romania se numara si BT Visual Help, un sistem menit sa-i ajute pe clienti sa-si rezolve rapid problemele doar prin telefon.

BANCA Transilvania a creat BT Visual Help ca o metoda prin care sa le ofere clientilor o optiune de a afla informatii foarte importante cu privire la conturile lor fara sa faca prea multe pentru a le obtine, si in website-ul sau puteti afla exact ce inseamna asta. BANCA Transilvania spune ca BT Visual Help poate fi accesat prin intermediul unui link care este trimis prin SMS in momentul in care apelam un numar de telefon disponibil pe website-ul sau.

BANCA Transilvania: Clientii Vizati de Acest IMPORTANT Anunt

BANCA Transilvania ne ofera mai apoi posibilitatea de a accesa foarte rapid informatii cu privire la soldul cardului, codul IBAN al contului nostru, lista tranzactiilor din ultimele 3 zile, sau chiar toate sumele blocate in respectivul cont. Istoricul total al tranzactiilor facute prin BANCA Transilvania, ratele platite cu cardurile STAR, blocarea temporara, sau definitiva a unui card, ori chiar modificarea limitelor de tranzactionare sunt deasemenea posibile.

Non-stop. Oricând ai nevoie. ☺️Ai încercat? 👉🏻 bit.ly/364Ksof

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 25 septembrie 2020

BANCA Transilvania ofera inclusiv posibilitatea de a solicita reemiterea cardului dupa blocarea definitiva, vizualizarea obligatiilor de plata pentru cardurile clientilor, tranzactiile in rate pe cardurile de credit, si alte detalii despre conturi. BANCA Transilvania a integrat toate aceste informatii in sistemul BT Visual Help pentru a ii ajuta pe clientii sai din toata Romania sa aiba acces foarte rapid la informatii care sunt importante pentru ei, totul dintr-o interfata simpla de folosit.

BANCA Transilvania are milioane de clienti in Romania, deci stie foarte bine cat de important este pentru acestia sa aiba parte si de o experienta foarte buna cand vine vorba despre accesarea datelor despre conturile lor.