Netflix: TOTI Romanii Vizati de un GROZAV Anunt al Companiei

Netflix a facut un anunt grozav pentru romanii din toata tara, iata ce a declarat in mod oficial, si cum ne afecteaza pe noi ceea ce se intampla.

Netflix enola

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, iar in Romania are peste 1 milion de abonati, si asta in ciuda faptului ca HBO Go are deasemenea o baza destul de mare de abonati multumita parteneriatelor cu diversi operatori de telecomunicatii. Netflix ramane totusl platforma cea mai cunoscuta si mai populara, iar pentru toti abonatii din Romania vine astazi si o veste foarte buna, de care ar fi bine sa stiti.

Netflix a dezvaluit care sunt filmele, serialele, documentarele, cele mai importante care au fost lansate saptamana aceasta in platforma, dar si cateva dintre surprizele care sunt pregatite pentru lansare in viitoruil apropiat. Netflix spune ca doar in cursul zilei de vineri au intrat in platforma sa filmele A Perfect Crime, Country-ish, Sneakerheads si The School Nurse Files, dar aici vorbim doar despre o mica parte din tot ceea ce este disponibil de saptamana aceasta pentru noi toti.

Netflix: TOTI Romanii Vizati de un GROZAV Anunt al Companiei

Netflix enola lansata

Netflix spune ca in cursul saptamanii au mai intrat si A Love Song for Latasha, sezonul 3 din Chico Bon Bon, sezonul 4 din Jack Whitehall, Mighty Express, The Playbook, Enola Holmes, sau sezonul 2 din The Chef Show. Pentru viitor, cei de la Netflix anunta in octombrie lansarea The Haunting of Bly Manor, DEAF U, Dream Home Makeovers, sau Barbarians, in timp ce pentru 2021 anunta lansarea Lupin, dar si al sezonului al treilea din Sex Education, un serial foarte popular.

Netflix a adus destul de multe filme si seriale in platforma sa in cursul lunii septembrie, care se va incheia saptamana viitoare, si vorbim despre zeci de titluri noi care ne sunt puse la dispozitie, chiar daca nu toate sunt originale. Pe de alta parte, Netflix are pregatite pentru octombrie cel putin la fel de multe titluri, si multe originale, chiar daca pandemia de Coronavirus i-a cam schimbat fortat planurile privind productia pentru anumite titluri contractate deja.

Netflix are tot continutul de mai sus disponibil deja pentru toata lumea in platforma sa, astfel ca nu ramane decat sa cautati ceea ce va intereseaza, si sa ca bucurati de continutul care ne este oferit de acum.