Huawei MATE 40 Pro: Primul HANDS-ON VIDEO cu Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro are astazi parte de un prim hands-on video inainte de a fi prezentat in mod oficial de catre compania Huawei, iata ce ascunde telefonul.

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul important telefon pe care compania Huawei il pregateste pentru lansare pe pietele din intreaga lume, iar astazi avem ocazia de a vedea ceea ce pare a fi un hands-on video cu noul telefon. Vorbim despre o filmare facuta intr-un metrou, mai mult ca sigur in China, unde ceea ce pare a fi Huawei MATE 40 Pro este folosit de catre o persoana necunoscuta, probabil angajat, sau partener al celor de la Huawei.

Huawei MATE 40 Pro este in plin proces de testare acum inainte de a fi lansat, poate chiar luna viitoare, astfel ca nu e neobisnuit sa vedem imagini de acest gen cu posibilul telefon nou pregatit de catre compania chinezeasca. In mod normal, in aceasta perioada incep sa apara filmarile de acest gen pentru ca telefoanele ca Huawei MATE 40 Pro sunt testate in public pentru a se vedea daca sunt configurate suficient de bine pentru a fi folosite in lumea reala.

Huawei MATE 40 Pro: Primul HANDS-ON VIDEO cu Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro apare in acest video cu un ecran care are marginile curbate spre exteriorul carcasei, un decupaj in partea stanga sus, destul de mare, si un buton Power rosu, ceva ce fusese anuntat deja pentru noile modele. Interesant este ca decupajul din ecranul Huawei MATE 40 Pro este mai mic decat ceea ce vedem la Huawei P40 Pro, dar asta nu inseamna ca vorbim si despre camere inferioare, mai ales ca acest model are si recunoastere faciala.

Huawei MATE 40 Pro nu vine cu camerele ascunse in ecran, asa cum isi dorea foarte multa lume, si asa cum sugerau anumite zvonuri, deci nu trebuie sa va bazati ca veti avea parte de asa ceva, pentru ca nu veti vedea in telefon. Pe de alta parte, Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vina cu alte upgrade-uri hardware importante, unele menite sa convinga lumea sa il cumpere in ciuda faptului ca nu are sistemul de operare Android echipat cu Google Play Store.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie prezentat cel mai probabil in octombrie, poate chiar la inceput de luna, insa ramane de vazut mai clar cam cand il vom vedea, pentru ca inca exista multe necunoscute in ceea ce il priveste.