Vodafone: Vestea GROZAVA la care NU SPERAU Clientii Romani

Vodafone are o veste grozava la care nu mai sperau clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca operatorul de telecomunciatii pentru ei.

Vodafone intrerupere

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, dupa cum prea bine stiti deja, si tot prea bine stiti ca saptamana aceasta a lansat pentru clientii din toata tara ceva ce foarte multi nu credeau ca vor vedea. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa lanseze pentru clienti un nou serviciu de televiziune care aduce o gama foarte variata de functii speciale, functii care pana acum n-au fost oferite de catre operatorul telecom.

Vodafone le permite in premiera clientilor sai din toata Romania sa opreasca o transmisiune TV chiar daca este in direct, si sa faca orice altceva, dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos. Oprirea unei transmisiuni in acest mod e posibila pentru ca Vodafone inregistreaza toate transmisiunile, si le ofera pentru clienti printr-un flux video de pe propria infrastructura, astfel ca ai sai clienti pot sa opreasca orice, oricand, spre deosebire de televiziune clasica.

Vodafone: Vestea GROZAVA la care NU SPERAU Clientii Romani

Vodafone aduce in sfarsit pentru clientii sai un concept de televiziune care a fost oferit de ceva vreme de catre alti furnizori de servicii de televiziune, insa acum vedem ca lucrurile se schimba intr-un final si pentru cei ai companiei. Ideea in sine este una excelenta, iar asta pentru ca romanii care au televiziune de la Vodafone se vor putea bucura de ceva ce nu credeau prea curand ca vor putea face, si asta e doar una dintre noutatile majore oferite acum.

Cu Vodafone TV pui pe „Pauză”, chiar dacă meciul e în direct. Ca să poți să faci orice ai nevoie fără să pierzi vreo…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Vodafone le ofera deasemenea clientilor posibilitatea de a inregistra transmisiunile favorite de la anumite canale de televiziune pentru a le putea revedea oricand in decursul unei saptamani, indiferent de ceea ce au de facut. Vodafone mai are si alte functii foarte interesante pentru clientii cu servicii de televiziune, toate dintre ele fiind detaliate in cadrul website-ului operatorului de telecomunicatii, astfel ca puteti vedea acolo tot ceea ce trebuie sa stiti.

Vodafone a decis sa faca aceasta lansare pentru ca exista si foarte multi clienti care asteptau de ceva vreme schimbari pe partea serviciilor de televiziune, si iata ca intr-un final ele au venit si pentru ei.