DACIA Duster: Modelul SPECIAL de SUV Lansat pentru Clienti

DACIA Duster a fost lansat intr-un nou model special de catre compania romaneasca, iata ce versiune a fost pusa in vanzare, si ce aduce nou pentru clienti.

DACIA Duster evadare

DACIA Duster a fost lansat recent de catre Renault intr-o versiune noua, o versiune pe care producatorul a anuntat-o cu destul de mult fast, asta chiar daca ea nu vine cu foarte mari imbunatatiri in raport cu modelele anterioare. Vorbim despre o versiune a DACIA Duster care este gandita special pentru cei care fac surf, modelul fiind facut in colaborare cu federatia franceza pentru surfing, si fiind disponibil, deocamdata, doar in Franta.

DACIA Duster are acest model special facut in baza versiunilor Confort si Prestige, el avand denumirea Evasion, iar dupa cum spune presa din Franta, ar fi perfect pentru cei care fac surf in viata de zi cu zi. DACIA Duster in versiunea aceasta ar avea capacele oglinzilor vopsite intr-o culoare crom, in timp ce barele de pe plafon sunt deasemenea de aceeasi culoare, geamurile laterale, si cel din spate, avand o folie intunecata aplicata peste ele.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL de SUV Lansat pentru Clienti

DACIA Duster are in aceasta versiune aplicate niste stickere pe lateralele masinii, acestea neavand altceva decat un rol estetic, insa nici la interior nu exista vreo modificare facuta pentru aceasta masina noua. In ceea ce priveste motorizarile, vorbim despre versiunea diesel 1.5 Blue DcI, si cea ECO-G pe benzina si GPL, ambele motorizari fiind oferite doar pentru modele ale DACIA Duster care au tractiune pe fata, nu tractiune integrala, din pacate.

DACIA Duster in aceasta versiune poate avea integrat si sistemul de navigatie prin GPS, care are atat Apple CarPlay, cat si Android Auto, iar daca soferii vor, pot sa aleaga inclusiv camera pentru mersul inapoi, desi aceasta mai adauga ceva la pret. Cam atat cu versiunea noua a DACIA Duster, ea fiind o combinatie a celor vechi, fara absolut nimic 100% nou, ceea ce nu prea e surprinzator daca ne gandim ca DACIA a cam reincalzit ciorba de cateva ori cu SUV-ul sau.

DACIA Duster in aceasta versiune nu va fi, cel mai probabil, vandut altundeva decat in Franta, si inclusiv acolo intr-o serie limitata, asa ca ramane sa vedem daca planurile producatorului se vor dovedi a fi adevarate.