Android: PROBLEMA din Telefoane ce Frustreaza Utilizatorii

Android are o problema in telefoane care a inceput sa ii frustreze pe unii dintre utilizatori, iata ce a reusit sa faca Google pentru toata lumea.

android scapare

Android a avut recent lansata versiunea 11 pentru unii dintre utilizatorii de telefoane din toata lumea, aceasta venind cu foarte multe noutati pentru oameni, destule dintre ele fiind apreciate la scara larga. Din pacate printre toate lucrurile foarte bune implementate de catre Google pentru utilizatorii sai s-a strecurat si o problema cu sistemul de multitasking pe care Android il are, aceasta fiind prezentata in clipul video de mai jos pentru toata lumea.

Android are aceasta problema cu sistemul de multitasking, adica acela care va permite sa tineti mai multe aplicatii deschise in fundal in acelasi timp, el parand sa se blocheze complet din motive necunoscute, deocamdata. Puteti vedea ca atunci cand utilizatorul incearca sa acceseze interfata de multitasking pe care o are Android, totul se blocheaza, iar accesarea devine imposibila, si de aici au aparut destule frustrari pentru utilizatorii din toata lumea.

Android: PROBLEMA din Telefoane ce Frustreaza Utilizatorii

android scapare

Android nu are deocamdata vreo explicatie pentru aceasta problema, iar numai cei care au telefoane din seria Pixel o intalnesc, pentru ca sunt singurii care au si actualizarea instalata in dispozitivele lor. Pe de alta parte, cei de la Google au identificat problema, si au rezolvat-o deja pentru utilizatori, dar ea va fi oferita intr-o actualizare pentru sistemul de operare Android, si nu se stie deocamdata cand anume va fi disponibila respectiva actualizare pentru noi toti.

Android este un sistem de operare foarte complex, astfel ca probleme de acest gen pot sa apara oricand, mai ales atunci cand implementezi foarte multe functii noi pentru utilizatori, iar unele dintre ele se intercaleaza atunci cand sunt folosite. Faptul ca inginerii celor de la Google au descoperit problema, si au rezolvat-o deja, nu este deloc surprinzator, echipa de oameni care lucreaza la sistemul de operare fiind una dintre cele mai bune din lume, si asta e vizibil cu fiecare update.

Android va avea versiunea 11 distribuita pe mai multe modele de telefoane in viitorul nu foarte indepartat, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca producatorii de telefoane sa isi pregateasca actualizarile pentru toata lumea.