BCR Romania: Mesajul de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un mesaj de ultima ora emis pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce spune banca, si de ce toata lumea ar trebui sa fie atenta.

BCR Romania nesupravegheat

BCR Romania are un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar fi bine sa stii pentru ca va conta extrem de mult in ceea ce priveste modul in care tu iti controlezi conturile online. Mai exact, cei de la BCR Romania vin cu un mesaj referitor la securitatea clientilor sai, dar si a conturilor acestora, totul intr-o lume care a devenit tot mai nesigura pentru oamenii care incearca sa isi protejeze lucrurile de valoare.

BCR Romania incearca sa ii ajute pe clienti sa isi protejeze accesul la conturile bancare, si in primul rand le spun oamenilor sa nu isi lase nesupravegheate telefoanele, tabletele, sau calculatoarele in locuri publice, si sa se delogheze din sesiunea de internet banking. La fel de important este ca oricare dintre clientii BCR Romania sa aiba grija sa nu isi lase dispozitivul de generat Token-uri nesupravegheat in public, si sa nu-si divulge PIN-ul catre necunoscuti.

BCR Romania: Mesajul de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Clientii

BCR Romania le spune deasemenea oamenilor sa isi securizeze telefoanele mobile cu PIN, astfel incat nimeni sa nu poata accesa dispozitivele pentru ca mai apoi sa aiba acces la conturile aplicatiile de internet banking. In aceeasi masura, clientilor BCR Romania li se recomanda sa ascunda preview-urile pentru SMS-urile pe care le primesc pe telefoane, iar asta pentru ca daca cineva le stie contul de logare, si are telefonul aproape, se poate loga pentru a le fura banii.

BCR Romania recomanda deasemenea verificarea regulata a situatiei conturilor, si a tuturor tranzactiilor care sunt derulate prin ele, astfel incat clientii sa afle rapid daca au fost victima vreunui furt. In final, cei de la BCR Romania le recomanda clientilor care folosesc internetul de pe calculatoare sa isi instaleze programe de tip antivirus, firewall, etc, pentru a se asigura de faptul ca nimeni nu le va putea intercepta informatiile in momentul in care acceseaza diverse date.

BCR Romania vine cu aceste recomandari pentru a ii proteja pe clientii sai din toata Romania, si e bine sa stiti despre ele, pentru ca oricand ati putea fi victima unui atac facut de catre persoane rau intentionate.